Netflix Daily

Netflix Daily: Zweedse serie Tore en blik achter schermen nieuwe serie Peaky Blinders-makers

Vanuit Zweden komt Tore, van de makers van Quicksand. Ook de makers van Peaky Blinders zijn druk geweest, want zijn lanceren dit najaar een nieuwe oorlogsserie.

Zweedse serie Tore op komst

Vanaf 27 oktober is de Zweedse serie Tore te zien op Netflix. Deze reeks is van de makers van Quicksand. Sterker nog, maker William Spetz speelt ditmaal zelf de hoofdrol als Tore. Wanneer hij het belangrijkste persoon in zijn leven verliest bij een ongeluk met een vuilniswagen, doet hij er alles aan om zijn verdriet te onderdrukken.

Achter de schermen bij All the Light We Cannot See

Dit najaar wordt er veel verwacht van de miniserie All the Light We Cannot See. deze reeks is van de makers van Peaky Blinders en heeft Mark Ruffalo in de hoofdrol. Vanaf 2 november is de reeks te zien en er is nu een behind the scenes verschenen.

HBO-vampierenreeks True Blood komende maand al op Netflix

True Blood is de volgende HBO-serie die naar Netflix komt. De streamingdienst heeft een deal gesloten met Warner Bros., het bedrijf achter HBO en HBO Max. Daardoor komen er deze maanden heel veel series naar Netflix, waaronder nu dus True Blood. Dit zijn alle andere HBO-series die je kunt verwachten.

Lees alles over True Blood

Nieuwe poging laatste afleveringen The Walking Dead in oktober

Een domper voor veel fans van The Walking Dead. De allerlaatste afleveringen van de serie waren voor 3 september aangekondigd door Netflix, nog acht afleveringen van seizoen 11 moesten er verschijnen. Ondanks de aankondiging bleef het stil, tot nu. Netflix heeft duidelijkheid verschaft.

Lees alles over The Walking Dead

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Behind Your Touch (1 seizoen) Drama 2023 2023-09-10
De Croods 2: Een Nieuw Begin Familie 2020 6.9 2023-09-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?