Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe kerstfilm met Sabrina, Netflix-show beste vriendin Meghan Markle

The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3 en 4 Netflix

Netflix heeft een nieuwe kerstfilm met Kiernan Shipka (Sabrina) aangekondigd. Daarnaast heeft Netflix een show met de beste vriendin van Meghan Markle besteld waarin ze met getrouwde stellen aan de slag gaat.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Kiernan Shipka (Sabrina) in nieuwe kerstfilm Netflix

Netflix heeft een gloednieuwe kerstfilm aangekondigd. Het gaat om Let It Snow waarvan de hoofdrollen inmiddels ook zijn vergeven. Kiernan Shipka uit Chilling Adventures of Sabrina is te zien in de film, evenals Shameik Moore, Mitchell Hope, Jacob Batalon, Isabela Moner, Odeya Rush, Matthew Noszka en Liv Hewson. De film vertelt het verhaal over een sneeuwstorm uit de vorige eeuw die op kerstavond een klein stadje raakt.

Netflix-show voor beste vriendin Meghan Markle

Jessica Mulroney krijgt een eigen show op Netflix. De beste vriendin van Meghan Markle is in het dagelijks leven werkzaam als styliste. Met I Do, Redo gaat ze stelletjes helpen om hun trouwdag over te kunnen doen op een veel mooiere manier dan eerst. De tien afleveringen van seizoen 1 komen in 2020 op Netflix.

Star Trek: Discovery seizoen 3 heeft trailer te pakken

Het derde seizoen van Star Trek: Discovery heeft een trailer gekregen. Tijdens New York Comic Con werd er flink wat aandacht besteed aan het nieuwe seizoen van de reeks. Zeer waarschijnlijk kunnen we vanaf januari 2020 aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks.

Lees alles over Star Trek

Lost in Space seizoen 2 verschijnt met Kerstmis

Lost in Space seizoen 2 heeft een releasedatum gekregen. In de jaren ’60 was de serie een groot succes en nu is Netflix met een remake gekomen. Een eerste trailer is inmiddels verschenen en ook de relesedatum is bekend. Vanaf 24 december kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen.

Lees alles over Lost in Space

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Explained (1 seizoen + S02E03) Docu 2019 7.9
Riverdale (3 seizoenen + S04E01) Drama 2019 7.4
Ultramarine Magmell (1 seizoen) Anime 2019
Gen Hoshino Stadium Tour ‘Pop Virus’ Muziek 2019
De Dolle Tweeling 3 Familie 2013 5.1
The Flash (5 seizoenen + S06E01) Actie 2019 8.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren