Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw personage in Sweet Magnolias en Will moest ‘moorden’ in Stranger Things

Jermaine Rivers zal zich voegen bij de cast van Sweet Magnolias. De award-winnende acteur heeft een rol in het derde seizoen. De makers van Stranger Things hebben verklapt dat Will in het tweede seizoen eigenlijk aan het moorden zou slaan, tot het script veranderde.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jermaine Rivers sluit aan bij Sweet Magnolias

Jermaine Rivers zal in het derde seizoen van Sweet Magnolias te zien zijn, dit seizoen wordt in het voorjaar van 2023 verwacht. Bij de verlengingen werden er al nieuwe gezichten aangekondigd en daar komt Rivers nu dus bij. Hij zal in de huid kruipen van Charles Perkins. Veel informatie over zijn personage is nog niet bekend. Rivers was eerder te zien in onder meer de Marvel-serie The Gifted als Shatter.

Will had in Stranger Things seizoen 2 eigenlijk moeten moorden

De schrijvers van Stranger Things zijn druk bezig met het vijfde seizoen en blikken ondertussen ook met enige regelmaat terug op wat eerder is gebeurd. Zo komen ze met onder meer bizarre gebeurtenissen die bijna zijn gebeurd. In het script van Stranger Things wordt nog wel eens wat veranderd wanneer de opnames lopen. Zo ook rondom Will in het tweede seizoen. Naar nu blijkt zou hij namelijk Bob hebben vermoord. Het liep anders, waarbij Will opnieuw bezeten was door The Upside Down (of zoals we inmiddels hebben geleerd Vecna) en werd Bob te grazen genomen door een demodog.

6 zaken uit DAHMER die niet stroken met de waarheid

DAHMER: Monster – Het verhaal van Jeffrey Dahmer is behoorlijk waarheidsgetrouw, daar staat de Netflix-serie ook om bekend. Toch is er het een en ander aangepast door showrunner Ryan Murphy. Ze hebben ze op een rijtje gezet. Inmiddels is er naast de dramaserie ook een documentaire op Netflix verschenen over Jeffrey Dahmar.

Lees alles over DAHMER

Netflix komt met nog véél meer Harlan Coben

Harlan Coben is inmiddels niet meer weg te denken uit de Netflix-catalogus en de series op basis van zijn boeken scoren in de regel als de malle. Wat dat betreft is het natuurlijk fijn dat we kunnen melden dat er nog véél meer van de thrillerschrijver op komst is!

Lees alles over Harlan Coben

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (5 seizoenen + S06E09) Drama 2022 7.5 2022-10-10
Spirit Rangers (1 seizoen) Kinderen 2022 2022-10-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?