Netflix Daily

Netflix Daily: Achter de schermen bij The Crown, Haunting of Hill House nog enger

The Crown seizoen 3

Een nieuwe YouTube-video biedt een kijkje achter de schermen bij The Crown. Daarnaast is mer duidelijk of The Haunting of Bly Manor en blijkt het tweede deel van The Haunting of Hill House nog enger dan het eerste deel.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Podcast en achter de schermen bij The Crown

The Crown seizoen 3 is in aantocht op Netflix. Vanaf zondag 17 november kunnen we aan de slag met het complete nieuwe seizoen van de reeks. In aanloop naar de release is een YouTube-video online verschenen waarin we een kijkje krijgen achter de schermen bij de opnames. Inmiddels is ook duidelijk dat op 18 november een nieuwe officiële podcast van The Crown verschijnt. Daarin krijgen we van de maker, cast en crew exclusieve inzichten.

The Haunting of Hill House 2 wordt nog enger

The Haunting of Hill House krijgt met The Haunting of Bly Manor een vervolg. Volgens maker Mark Flanagan wordt het tweede deel namelijk nog enger dan het eerste seizoen. “Het is enger. Het is een stuk angstaanjagender. Het gaat geweldig worden. We zijn nu ongeveer op één derde. Het is echt een traktatie om in de wereld van Henry James te spelen.”

Weeds krijgt na bijna tien jaar een vervolg

De komedieserie Weeds gaat verder. Na acht seizoenen hield het op voor het verhaal rondom Nancy Botwin, gespeeld door Mary-Louise Parker. Nu komt er een nieuw seizoen, met Parker opnieuw in de hoofdrol. De seris is afkomstig van Jenji Kohan, inmiddels vooral bekend van Orange is the New Black.

Lees alles over Weeds

Netflix series die een eigen app game hebben

Steeds meer series die op Netflix te bekijken zijn, worden de laatste tijd ook voorzien van een eigen app. Wij zijn voor dit artikel op zoek gegaan naar een aantal populaire series van Netflix waarvan ook een game app is verschenen. Denk bijvoorbeeld aan de augmented reality game The Walking Dead: Our World en Narcos: Cartel Wars.

Lees alles over de lijst met series

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Patriot Act with Hasan Minhaj (S05E01) Talkshow 2019
The Town Actie 2010 7.6
Vagabond (1 seizoen) Drama 2019
When the Camellia Blooms (S01E14) Drama 2019
Little Things (3 seizoenen) Komedie 2018 8.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren