Netflix Daily

Netflix Daily: Cast Narcos: Mexico seizoen 3 bekend, nieuwe serie van Gomorra-maker

De cast voor het derde seizoen van Narcos: Mexico krijgt steeds meer vorm. Er zijn al negen nieuwe gezichten binnengehaald. Daarnaast gaat de maker van Gomorra aan de slag met een nieuwe serie voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast Narcos: Mexico seizoen 3 krijgt vorm

Netflix heeft meer bekend gemaakt voor het derde seizoen van Narcos: Mexico. Zo weten we inmiddels dat er negen castleden zijn binnengehaald voor de cast van seizoen 3. Luis Gerardo Méndez is binnengehaald als Victor Tapia, een Juarez agent met een dilemma. Alberto Guerra speelt Ismael ‘El Mayo’ Zambada. Daarnaast zijn nieuw: Luisa Rubino (Andrea Nuñez), Alejandro Furth (Ramon Salgado), Lorenzo Ferro (Alex Hodoyan), José Zúñiga (General Rebollo), Diego Calva (Arturo Beltran Leyva), Kristen Lee Gutoskie (Dani) en Beau Mirchoff (Steve Sheridan).

Nieuwe serie aangekondigd van maker Gomorra

Netflix heeft een nieuwe Original besteld genaamd ‘Generation 56K’. De serie is afkomstig van de maker van Gomorra en telt acht afleveringen. De reeks wordt gemaakt in samenwerking met The Jackal, een collectief Italiaanse comedians. In Generation 56K draait het dan ook om een groep tieners die overweldigd werden door de komst van internet op het moment dat zij volwassen werden.

The Princess Switch 2: Switched Again in november, derde kerstfilm aangekondigd

The Princess Switch begint een ware kerstfilmreeks te worden. De tweede film met Vanessa Hudgens was al aangekondigd en zal komende maand op Netflix verschijnen. Tegelijkertijd is het duidelijk geworden dat er een derde film wordt gemaakt.

Lees alles over The Princess Switch 2

Verwijderalarm: Twintig titels op de lijst; één serie alsnog verlengd

Het Netflix Verwijderalarm bestaat deze week uit twintig titels. Zowel films als series zullen gaan verdwijnen, terwijl er ook goed nieuws te melden is. Er is namelijk een serie ‘gered’.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Bad Banks (2 seizoenen) Thriller 2018 8.0 2020-11-10
Dash & Lily (1 seizoen) Romance 2020 2020-11-10
A Lion in the House (1 seizoen) Docu 2006 8.7 2020-11-10
De Vuilniswagen (1 seizoen) Kinderen 2020 2020-11-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?