Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Firefly Lane seizoen 2 gestart, Selling Sunset krijgt spin-off

De opnames van Firefly Lane seizoen 2 zijn van start gegaan. Daarbij zijn ook meteen de eerste beelden van de opnames gelanceerd. Ondertussen is er ook goed nieuws voor de fans van Selling Sunset. De serie krijgt namelijk een spin-off genaamd Selling the OC.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Firefly Lane seizoen 2 gestart

De opnames van het tweede seizoen van Firefly Lane zijn van start gegaan. Eerder dit jaar werd al duidelijk dat Tully (Katherine Heigl) en Kate (Sarah Chalke) zouden terugkeren. Nu is duidelijk geworden dat de opnames van start zijn gegaan. Daarbij zijn ook meteen de eerste beelden van de opnames verschenen. Die zie je hieronder.

Selling Sunset krijgt spin-off

Goed nieuws voor Selling Sunset. Het einde van de serie is namelijk nog lang niet in zicht. Netflix heeft bekendgemaakt dat Selling Sunset een spin-off krijgt. Dat werd door makelaar Jason Oppenheim bevestigd. De spin-off gaat zich volledig richten op het makelaarskantoor in Orange County en heet Selling the OC.

Joe Goldberg twijfelt ernstig aan karakter voor You seizoen 4

Het derde seizoen van You is nog maar net verschenen, of achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan een vierde seizoen van de serie. Penn Badgley (Joe Goldberg) en showrunner Sera Gamble spreken alvast hun verwachtingen uit voor het vierde seizoen van de serie. Al verwacht Penn Badgley niet dat zijn karakter zal veranderen.

Lees alles over You

5 theorieën voor Virgin River seizoen 4

Het wachten op het vierde seizoen van Virgin River is in volle gang. Een releasedatum voor Virgin River seizoen 4 is nog niet bekend, maar ondertussen gaan er wel heel wat theorieën rond omtrent het vierde seizoen van de serie. In dit artikel nemen we je mee naar vijf theorieën voor Virgin River seizoen 4.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Gentefied (2 seizoenen) Komedie 2021 2021-11-10
I, Superbiker 4: The War for Four Docu 2014 2021-11-10
Mo Farah – No Easy Mile Docu 2016 7.3 2021-11-10
Passing Drama 2021 6.7 2021-11-10
Animal (1 seizoen) Docu 2021 2021-11-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?