Netflix Daily

Netflix Daily: Welke koppels zijn na Love is Blind 3 nog bij elkaar en Pinocchio

Het derde seizoen van Love is Blind zit in de boeken. Welke koppels zijn nog bij elkaaar? Guillermo del Toro heeft net zijn horrorreeks afgerond en nu is het alweer tijd voor het volgende project: Pinocchio.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Welke koppels zijn na Love is Blind 3 nog bij elkaar?

Op woensdag 9 november zijn de laatste twee afleveringen – inclusief de reünieaflevering – van Love Is Blind seizoen 3 op Netflix verschenen. Daarin wordt duidelijk welke stellen er nog bij elkaar zijn na de datingshow, en welke stellen níét. Spoiler alert: niet verder lezen als je dit nog niet wil weten! Anders is hier alles verzameld!

Guillermo del Toro gaat verder met Pinocchio

Netflix onthult de trailer van Guillermo del Toro’s Pinocchio, die vanaf 9 december beschikbaar is op Netflix. De stop-motion musical is gebaseerd op het klassieke verhaal van Carlo Collodi en volgt de buitengewone reis van een houten jongen die door een vaderwens op magische wijze tot leven wordt gebracht. De film Pinocchio van Del Toro speelt zich af tijdens de opkomst van het fascisme in het Italië van Mussolini en is een verhaal over liefde en ongehoorzaamheid, terwijl Pinokkio worstelt om aan de verwachtingen van zijn vader te voldoen.

Twee series door Netflix na één seizoen al gecanceld

Netflix heeft een streep gezet door twee series. Dat Partner Track in gevaar was komt niet als een verrassing, de serie is nu daadwerkelijk gecanceld. Dat geldt ook voor The Imperfects, die vrij geruisloos op de streamingdienst verscheen en nu dus ook alweer is verdwenen.

Lees alles over Partner Track

Fate: The Winx Saga nog niet klaar, nieuwe projecten op komst

Het einde van Fate: The Winx Saga is nog niet helemaal in zicht. Alhoewel recent bekend werd dat de serie na twee seizoenen is gecanceld, is er nu toch enigszins positief nieuws. Maker Iginio Straffi heeft laten weten dat hij werkt aan twee andere projecten in de wereld van Winx.

Lees alles over Fate: The Winx Saga

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Warrior Nun (2 seizoenen) Fantasie 2022 6.9 2022-11-10
Balle Perdue 2 Actie 2022 8.3 2022-11-10
Amor con Fianza: Destino Cerdena (1 seizoen) Reality 2022 2022-11-10
Falling for Christmas Romance 2022 2022-11-10
State of Alabama vs. Brittany Smith Docu 2022 2022-11-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?