Netflix Daily

Netflix Daily: Paul McCartney werkt samen met Netflix, nieuwe cijfers The Irishman

The Irishman Netflix

Netflix werkt samen met Paul McCartney om een kinderboek te laten verfilmen. Daarnaast zijn nieuwe cijfers bekend voor The Irishman en is de officiële trailer verschenen van Spinning Out.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Paul McCartney werkt samen met Netflix

Paul McCartney werkt samen met Netflix en Gaumont voor High in the Clouds. Het kinderboek is geschreven door McCartney, Geoff Dunbar en Philip Ardagh en wordt door Netflix verfilmd. McCartney is verantwoordelijk voor de liedjes voor de film. We volgen in de kinderfilm een fantasierijke eekhoorn genaamd Wirral. Hij heet geen huis en is achtergelaten door zijn moeder. Geleid door de laatste woorden van zijn moeder en gesteund door zijn vrienden gaat hij op reis. Hij komt in een episch avontuur terecht vol duistere waarheden en wilde dromen.

Nieuwe cijfers The Irishman bekend

Er zijn nieuwe cijfers bekendgemaakt over The Irishman. De film blijkt in de eerste zeven dagen na de release wereldwijd door liefst 26,4 miljoen Netflix-accounts bekeken te zijn. Daarnaast deed de film ook goede zaken bij de nominaties voor de Golden Globe. The Irishman is in vijf categorieën genomineerd voor een felbegeerde prijs.

Trailer Spinning Out verschenen

Netflix heeft een gloednieuwe serie aangekondigd genaamd Spinning Out. De reeks verschijnt op 1 januari op de streamingdienst en volgt Kat. Door een ernstige val lijkt ze haar schaatscarrière in de ijskast te kunnen plaatsen, maar dan doet ze toch een poging om haar Olympische dromen waar te maken. In Spinning Out volgen we haar in haar schaatscarrière, maar worden we ook meegenomen in haar persoonlijke problemen.

Slotstuk van The Ranch komt in januari op Netflix

De laatste tien afleveringen van The Ranch zullen in januari te zien zijn op Netflix. De serie van Ashton Kutcher wordt na vier seizoenen afgerond. Ieder seizoen werd in twee delen online gezet, zo ook voor het slotseizoen. In september verscheen deel 7 en op vrijdag 24 januari is het raak voor het achtste en laatste deel.

Lees alles over The Ranch

Rick and Morty seizoen 4 vlak voor kerstdagen op Netflix

Het vierde seizoen van Rick and Morty heeft eindelijk een releasedatum op Netflix in Nederland. De geliefde animatiereeks werd tijdens het derde seizoen wekelijks uitgezonden op Netflix, maar bij de start van het huidige seizoen bleef het stil.

Lees alles over Rick and Morty

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E09) Actie 2019 6.4
Kung Fu Panda 3 Familie 2016 7.1
Michelle Wolf: Joke Show Stand-up 2019
Good and Prosperous Komedie 2017
The Crime (2 seizoenen) Crime 2015 6.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren