Netflix Daily

Netflix Daily: Nicolas Cage als host voor Netflix-show, Hart en Snipes in nieuwe serie

Nicolas Cage gaat voor Netflix aan de slag met de nieuwe komedieserie History of Swear Words. Hij presenteert de serie die op 5 januari naar Netflix komt. Daarnaast zijn Kevin Hart en Wesley Snipes te zien in de nieuwe reeks True Story.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nicolas Cage als host in nieuwe Netflix-serie

Nicolas Cage is binnenkort op Netflix te zien met een nieuwe serie. Hij gaat de unscripted komedieserie History of Swear Words presenteren. Samen met experts gaat hij op onderzoek uit wat betreft verschillende scheldwoorden. De serie telt zes afleveringen en verschijnt op 5 januari op Netflix.

Kevin Hart en Wesley Snipes in True Story

Kevin Hart en Wesley Snipes gaan samenwerken voor een nieuwe Netflix-serie. De twee spelen broers in de serie True Story. De reeks vertelt het verhaal van Kid, gespeeld door Hart. Hij is een wereldberoemde komiek die een bezoek brengt aan zijn oudere broer Carlton. Dan gebeurt er iets wat de complete carrière van Kid dreigt te verwoesten. Een releasedatum is nog niet bekend.

Snowpiercer seizoen 2 razendsnel van start op Netflix

Het tweede seizoen van Snowpiercer komt veel sneller dan verwacht. Afgelopen zomer was het eerste seizoen te zien van de treinreis in wel zeer winterse omstandigheden. Het is dan ook een serie voor de winter en het tweede seizoen is ook daadwerkelijk in de wintermaanden te zien. Vanaf komende maand zelfs al op Netflix.

Lees alles over Snowpiercer

Volgende grote serie sneuvelt op Netflix: Prison Break

Het zijn bijltjesdagen op Netflix, want opnieuw is er een grote serie aangekondigd die aan het einde van 2020 zal worden verwijderd door Netflix. Ditmaal gaat het om Prison Break. De reeks sluit aan in een inmiddels indrukwekkend en tevens pijnlijk lijstje.

Lees alles over Prison Break

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Alice in Borderland (1 seizoen) Sci-Fi 2020 2020-12-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?