Netflix Daily

Netflix Daily: Rebel Moon krijgt bijzondere releasetijd en The Hunt met Hilary Swank

Rebel Moon krijgt wel een hele bijzondere releasetijd, waarmee een nieuw tijdperk in lijkt te gaan bij Netflix. In januari kunnen we op de streamingdienst kijken naar Hilary Swank in The Hunt.

Rebel Moon krijgt bijzondere releasetijd

De vaste Netflix-kijkers zijn het inmiddels gewend. Films en series van Netflix zelf kun je in de ochtend kijken, want deze wordt om 9 uur Nederlands en Belgische tijd online gezet. Zo niet met Rebel Moon. Voor deze film wordt een uitzondering gemaakt, want op 22 december is het werk van Zack Snyder te zien vanaf 4 uur in de nacht. Waarom? Omdat in de Verenigde Staten hierdoor gelijk in de avond gekeken kan worden. Alleen echte nachtbrakers hebben hier wat aan in Europa, want de meesten zullen nog altijd pas in de loop van de 22ste gaan kijken.

The Hunt met Hilary Swank op Netflix

In januari zal de film The Hunt met Hilary Swank worden toegevoegd aan Netflix. Deze horrorfilm met een knipoog laat een jacht zien. Rijke mensen gaan namelijk voor de lol jagen op onschuldige burgers. Tot één van deze burgers hier niet zomaar in mee gaat en keihard in de tegenaanval gaat. The Hunt staat op 5 januari op Netflix.

Slotstuk: A través de tu mirada komt binnenkort al uit

De A través-reeks op Netflix krijgt een derde deel en dat komt binnenkort al uit. A través de tu mirada gaat namelijk over ongeveer drie maanden, in februari 2024, al in première bij de streamingdienst!

Lees alles over A través de tu mirada

Romantische bestseller One Day wordt Netflix-serie

Het romantische boek One Day van schrijver David Nicholls kwam uit in 2009 en vloog vervolgens werkelijk waar over de toonbank. Er werden miljoenen exemplaren van verkocht en nu wordt het verhaal… een Netflix-serie!

Lees alles over One Day

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Welcome to Samdal-ri (1 seizoen) Romance 2023 2023-12-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?