Netflix Daily

Netflix Daily: Kevin Hart aan de slag voor Netflix, Zuid-Koreaanse Space Sweepers het nieuwe Marvel?

Kevin Hart gaat exclusief aan de slag voor Netflix. Hij heeft een langetermijnsamenwerking getekend. Daarnaast is er een nieuwe science-fiction film aangekondigd dat wel wat wegheeft van de Marvel-films.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Kevin Hart sluit deal met Netflix

Kevin Hart gaat voor Netflix aan de slag met verschillende titels. Hij heeft bij de streamingdienst een langetermijnsamenwerking getekend en mag voor Netflix vier films produceren. “Samenwerken met Netflix is ​​een geweldige kans voor HartBeat en mijzelf. Ik vind het geweldig om te acteren en baanbrekende films te produceren met Netflix”, aldus Hart.

Wordt Zuid-Koreaanse Space Sweepers het nieuwe Guardians of the Galaxy?

Netflix heeft de officiële teaser gelanceerd van Space Sweepers. De science-fiction film wordt op het eerste oog een kruising tussen Star Wars en Guardians of the Galaxy. De over-de-top sci-fi film wordt op 5 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. We worden meegenomen naar het jaar 2092, waar afval valuta is geworden. We volgen een ploeg ruimtevegers die een mensachtige robot tegenkomen. Ze denken dat ze de jackpot hebben gewonnen. Het woord verspreidt zich echter snel, waardoor de ploeg alles moet doen om hun massavernietigingswapen veilig te houden.

The Sparrows voor The Umbrella Academy 3 zijn bekendgemaakt

Het derde seizoen van The Umbrella Academy gaat de groep kennis laten maken met hun grootste uitdagers: The Sparrows. In het laatste shot van seizoen 2 waren ze al kort te zien, nu zijn alle personages voorgesteld. En zoals verwacht keert Ben terug, maar wel als een Sparrow.

Lees alles over The Umbrella Academy

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels van 2020 op Netflix

Het scheelde een haartje, toch is het geen enkele titel gelukt om een titel te prolongeren in de strijd om de beste titel van het jaar. Deze week hebben jullie massaal gestemd (dank daarvoor!) op de beste nieuwe films en series van 2020. De vijf winnaars zijn bekend!

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy Docu 2021 2021-01-11
Creating The Queen’s Gambit Docu 2021 2021-01-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?