Netflix Daily

Netflix Daily: Dit kregen de sterren van Don’t Look Up betaald, eerste beelden docu Neymar

De salarissen van Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio voor de film Don’t Look Up zijn bekend geworden. Beide acteurs boerden goed door de Netflix Original. Netflix heeft ook de eerste beelden gelanceerd van de documentaire van Neymar. The Perfect Chaos wordt nog deze maand op Netflix verwacht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Dit kregen de sterren van Don’t Look Up betaald

Don’t Look Up is op Netflix uitgegroeid tot een groot succes. De verwachtingen van de serie waren voor release al hoog. Zo waren er hoofdrollen voor Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio. Ook waren onder meer Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett en Timothée Chalamet te zien in de serie. Nu is bekend geworden wat de twee hoofdrolspelers betaald kregen. Zo zou Leonardo DiCaprio dertig miljoen dollar ontvangen hebben en Lawrence liefst 25 miljoen dollar.

Eerste beelden documentaire Neymar verschenen

Neymar: The Perfect Chaos is voorzien van zijn eerste beelden. De Braziliaanse voetballer krijgt op 25 januari zijn eigen documentaire op Netflix. De documentaire telt in totaal drie afleveringen. Daarin worden we meegenomen naar zijn vroege jaren bij Santos, zijn tijd bij FC Barcelona en een aantal wedstrijd bij het nationale elftal van Brazilië. Ook komen een aantal (ex-)voetballers aan het woord over Neymar.

Verwijderalarm: Suicide Squad en Nederlandse series gaan weg

Drieëntwintig films en series staan er deze week in het Netflix Verwijderalarm. De aankomende dagen verdwijnen er diverse films, daarna zijn ook series de klos waaronder een aantal Nederlandse reeksen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Makers van The Rain komen nu met Chosen

Chosen is de nieuwe Deense Netflix serie. De reeks is afkomstig van de makers van The Rain, deze succesvolle apocalyptische serie draaide drie seizoenen lang. Eind januari debuteert nu Chosen. Op 27 januari 2022 is het zover.

Lees alles over Chosen

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Future Diary (7 afleveringen) Reality 2022 2022-01-11
Our Beloved Summer (6 afleveringen) Komedie 2022 8.8 2022-01-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van dinsdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?