Netflix Daily

Netflix Daily: Noorse horrorfilm Vikingulven en Knives Out 3 wordt ‘compleet anders’

Weervolven en horror, de Noorse film Vikingulven is in aantocht naar Netflix. Na de release van Glass Onion: A Knives Out Mystery is het stiekem al wachten op een derde deel. Knives Out 3 gaat er ‘heel anders’ uitzien.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Moordende wolven in Vikingulven

De Noorse film Vikingulven werd afgelopen jaar gelanceerd en zal nu naar Netflix komen. De horrortriller zal op 3 februari verschijnen en draait om de zeventienjarige Thale. Ze is met haar ouders verhuisd naar een klein stadje. Daar is ze op een feestje, waar een student wordt vermoord. Ze is getuige en moet daardoor haar moeder – agente – helpen. Want was de moordenaar een wolf of een mens?

Knives Out 3 wordt compleet anders dan Glass Onion

Rian Johnson is alweer voorzichtig aan het werk voor Knives Out 3. Netflix bestelde namelijk in één keer twee films, waar de maker de volledige vrijheid heeft gekregen om aan de slag te gaan. De enige zekerheid is dat Daniel Craig opnieuw in de huid van Benoic Blanc zal treden. Voor de rest zal de derde film compleet anders worden dan Glass Onion, dat heeft Johnson laten weten aan Variety. “Ik heb het werk net opgepakt en dat begint bij de creatieve basis. Ik hoef niets te reproduceren uit de vorige film. Mijn doel is dan ook om een volledige nieuwe richting in te gaan. In tonaliteit en thematiek.”

Trailer You seizoen 4 introduceert nieuwe moordenaar

De officiële trailer voor het vierde seizoen van You is een feit. Het vierde seizoen brengt Joe Goldberg naar een nieuw jaar, nieuw land en een nieuw persoon. Toch blijkt het voor hem lastig om zijn verleden van zich af te schudden. Het eerste deel van het vierde seizoen van You wordt op 9 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Lees alles over You

Bioscoopfilm met Elise Schaap razendsnel op Netflix

Elise Schaap zal met Stromboli volgende maand al te zien zijn op Netflix. De film draaide vanaf november in de bioscopen en zal dus binnen een paar maanden na de release al op de streamer verschijnen.

Lees alles over Stromboli

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Circle (5 seizoenen) Reality 2022 7.3 2023-01-11
Sexify (2 seizoenen) Drama 2023 6.5 2023-01-11
Love Is Blind: Brazil Reality 2022 6.2 2023-01-11
Ruido Drama 2022 5.9 2023-01-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?