Netflix Daily

Netflix Daily: Fear Street 4: Prom Queen en Love is Blind vanuit Zweden

De vierde film van Fear Street is nu echt in productie en het is duidelijk geworden welk boek gebruikt zal worden. Vandaag is Love is Blind terug en wel uit Zweden.

Vierde Fear Street film is verfilming Prom Queen

Na het succes van de trilogie van Fear Street in de zomer van 2021 gaan de films nu verder. R.L. Stine schreef ruim 150 boeken over Fear Street, dus er is heel veel materiaal om nog te benutten. Er is voor het vierde verhaal gekozen om een losstaand boek te gebruiken: The Prom Queen. Het vijftiende boek uit de reeks draait om Lizzie McVay. Een student op de Shadyshide High School is één van de vijf genomineerden voor de koningin van het bal. Wanneer één van de kandidaten op bloederige wijze wordt vermoord is dat slechts het startschot. De opnames vinden de komende periode in Canada plaats.

Love is Blind vanuit Zweden

Love is Blind is een ongekend succes en de series blijven zich opvolgen, ook buiten de Verenigde Staten. Waren er al reeksen uit onder meer Japan en Brazilië, nu wordt Europa aangezet. Zweden heeft vandaag de première. De eerste afleveringen zijn te zien en in deze trailer leer je alvast de singles kennen.

Romantische bestseller One Day wordt Netflix-serie

Het romantische boek One Day van schrijver David Nicholls kwam uit in 2009 en vloog vervolgens werkelijk waar over de toonbank. Er werden miljoenen exemplaren van verkocht en nu wordt het verhaal… een Netflix-serie!

Lees alles over One Day

Is Silver Falls uit My Life with the Walter Boys een echte plek?

De release van My Life with the Walter Boys was een groot succes op Netflix. Het duurde dan ook niet lang tot de streamingdienst een tweede seizoen bestelde. Daarvoor zal de cast en crew opnieuw bij één komen in Silver Falls. Tenminste, zo heet het plekje waar het gezin woont in My Life with the Walter Boys. Maar bestaat Silver Falls eigenlijk wel echt?

Lees alles over Silver Falls

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sonic Prime (3 seizoenen) Kinderen 2024 2024-01-11
Like Flowers in Sand (1 seizoen) Romance 2023 2024-01-11
Boy Swallows Universe (1 seizoen) Drama 2024 2024-01-11
Champion (1 seizoen) Drama 2023 7.3 2024-01-11
Forst (1 seizoen) Crime 2024 2024-01-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?