Netflix Daily

Netflix Daily: Stranger Things nog donkerder en details over The Irishman

Het derde seizoen van Stranger Things wordt nog donkerder en enger dan we tot op heden van de reeks konden verwachten. Daarnaast zijn de eerste details bekend over het uiterst dure project The Irishman.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Derde seizoen Stranger Things wordt donkerder en enger

Natalia Dyer heeft in gesprek met MTV aangegeven dat het derde seizoen nog donkerder en enger wordt dan voorheen. De actrice die voor Stranger Things in de huid kruipt van Nancy Wheeler, mocht daarnaast nog niet veel bekend maken over het derde seizoen. Natalia is niet de eerste Stranger Things-castlid die heeft laten weten dat het derde seizoen donker wordt. Eerder ging Gaten Matarazzo (Dustin) haar al voor.

Cast voor eerste serie Mark Millar bekend

De eerste superhelden-serie van Mark Millar is onderweg naar Netflix. Josh Duhamel, Leslie Bibb, Matt Lanter, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton en Mike Wade behoren tot de cast van Jupiter’s Legacy. Het is nog onduidelijk wanneer we de comic-verfilming op Netflix mogen verwachten.

The Irishman gebruikt technologie om cast te verjongen

The Irishman is één van de projecten van Netflix waar dit jaar veel van wordt verwacht. De film wordt gemaakt door Martin Scorsese (The Departed, Goodfellas, Shutter Island) en nu is duidelijk geworden dat gedurende de eerste helft van de film gebruik wordt gemaakt van CGI om de cast te verjongen. In de gangsterfilm is een hoofdrol weggelegd voor Robert De Niro. Daarnaast zijn er rollen voor Al Pacino en Joe Pesci. De film zou in oktober op Netflix worden verwacht.

Chesapeake Shores vernieuwd voor seizoen 4 + film op komst

Chesapeake Shores is vernieuwd voor een vierde seizoen. De serie is al jarenlang een groot succes bij Hallmark Channel en nu is duidelijk dat er ook nog een vierde seizoen komt. Dat seizoen is met zes afleveringen wel flink korter dan voorheen. Daarentegen wordt er ook gewerkt aan een spin-off film over de O’Brien-zussen.

Lees alles over Chesapeake Shores seizoen 4

Trailer Juanita

Vanaf 8 maart kunnen we op Netflix aan de slag met Juanita, een gloednieuwe Netflix-film. Nu heeft de streamingdienst alvast een eerste trailer naar buiten gebracht. De film vertelt het verhaal van Juanita, die niet tevreden is met haar leven. Ze besluit haar volwassen kinderen achter zich te laten en erop uit te gaan om elders een nieuw leven op te bouwen.

Het nieuwe aanbod van het gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Black Lightning (1 seizoen + S02E12) Actie 2018 7.1
Flavorful Origins (1 seizoen) Docu 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?