Netflix Daily

Netflix Daily: Fauda-makers werken aan Hit and Run, nieuwe kinderserie Paw Patrol-makers

Netflix heeft een nieuwe actiethriller aangekondigd genaamd Hit and Run. De hoofdrollen zijn inmiddels bekend. Daarnaast zijn de makers van Paw Patrol voor Netflix aan de slag gegaan met een nieuwe geanimeerde serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe actiethriller Hit and Run aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe actiethriller aangekondigd genaamd Hit and Run. De hoofdrollen in de serie zijn voor Sanaa Lathan en Lior Raz. Het verhaal draait om een gelukkig getrouwde man wiens leven volledig op zijn kop komt te staan wanneer zijn vrouw sterft in een ongeluk waarbij de dader op de vlucht slaat. Samen met een ex-geliefde doet hij er alles aan om de daders te vinden.

Makers Paw Patrol werken aan nieuwe geanimeerde serie

Netflix en Spin Master Corp. hebben de handen in één geslagen voor een nieuwe geanimeerde kinderserie. De nieuwe serie heet Mighty Express en is afkomstig van Paw Patrol-maker Keith Chapman. De serie speelt zich af in een wereld waar kinderen het voor het zeggen hebben op stations. Netflix heeft 52 afleveringen van elf minuten besteld. De serie moet in september op Netflix verschijnen.

Altered Carbon is in februari terug met seizoen 2 + trailer

Het tweede seizoen van Altered Carbon is aangekondigd door Netflix. Vanaf 27 februari zal het nieuwe seizoen van de sci-fi serie te zien zijn op de streamingdienst. Dat is twee jaar na de lancering van de reeks. De trailer is nu ook verschenen.

Lees alles over Altered Carbon

Verwijderalarm: 37 titels op de lijst; rechten van 1 serie alsnog verlengd

Het is weer een lange lijst in het Netflix Verwijderalarm. Half februari gaan er flink wat films verdwijnen, waaronder een aantal krakers die zeker de moeite zijn om nog snel te kijken. Denk bijvoorbeeld aan 8 Mile of Hannibal.

Lees alles over het verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Kapitein Onderbroek legendarische keus-o-scoop Kinderen 2020 6.2
The Road to Roma Docu 2020
The Professor and the Madman Bio 2019 7.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?