Netflix Daily

Netflix Daily: Jessica Jones seizoen 3, nieuwe anime-series

David Tennant niet terug voor Jessica Jones seizoen 3, drie nieuwe anime-series in aantocht op Netflix en Kevin Hart komt met nieuwe stand-upspecial.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Geen David Tennant in Jessica Jones seizoen 3

David Tennant is niet te zien in het derde seizoen van Jessica Jones. De acteur speelde Kilgrave, maar heeft laten weten geen rol te hebben in het derde seizoen. Ook sprak hij over de annulering. “Ik zie het niet echt als een annulering. In plaats van het als een annulering te zien, denk ik er liever aan iets dat drie seizoenen heeft gehad waar altijd over nagedacht blijft worden.”

Drie nieuwe anime-series in aantocht op Netflix

Netflix heeft nieuwe deals gesloten om aan de slag te gaan met nieuwe anime-series. Het is samenwerken aangegaan met Anima, Sublimation en David Production. Met eerstgenoemde werkt Netflix aan een anime-versie van de serie Altered Carbon, met Sublimation wordt gewerkt aan Dragon’s Dogma gebaseerd op de gelijknamige RPG van Capcom en met David Production wordt gewerkt aan SPRIGGAN gebaseerd op een klassieke manga van Hiroshi Takashige.

Trailer Santa Clarita Diet seizoen 3

Het derde seizoen van Santa Clarita Diet is in aantocht op Netflix en in aantocht naar het nieuwe seizoen heeft de streamingdienst alvast een trailer gelanceerd. Op vrijdag 29 maart verschijnen de nieuwe afleveirngen van Santa Clarita Diet op Netflix.

Lees alles over Santa Clarity Diet seizoen 3

A Christmas Prince krijgt derde deel

De films van A Christmas Prince zijn razendpopulair en het is dan ook niet gek dat Netflix besloten heeft nog een deel aan te kondigen. Deel drie heet A Christmas Prince: The Royal Baby waarin duidelijk wordt dat Amber en Richard een kindje krijgen.

Lees alles over A Christmas Prince

Kevin Hart binnenkort terug op Netflix

Kevin Hart keert binnenkort terug op Netflix. Op 2 april is de grappenmaker weer te zien bij de streamingdienst met een gloednieuwe stand-upspecial. Hij maakt grappen over van alles: van slippertjes tot gevaarlijke gebeurtenissen in Aspen.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Black Lightning (1 seizoen + S02E14) Actie 2018 7.1
Kill Me Three Times Komedie 2014 5.9
Effie Gray Drama 2014 5.9

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?