Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Riverdale stilgelegd, Obama’s produceren nieuwe Netflix-film

Riverdale Netflix

De opnames van het vierde seizoen van Riverdale zijn stilgelegd nu één van de medewerkers van de show in contact is geweest met iemand met het coronavirus. Daarnaast werken de Obama’s aan een nieuwe film voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Riverdale stilgelegd vanwege coronavirus

Het coronavirus heeft inmiddels ook gevolgen voor de opnames van Riverdale. Een van de medewerkers van de show is in contact geweest met iemand die positief getest is op het coronavirus. Besloten is dan ook om de opnames van de serie per direct stil te leggen. “Ons teamlid wordt op dit moment onderzocht. We werken nauw samen met de autoriteiten in Vancouver om erachter te komen wie er in contact is geweest met ons teamlid.” Het is onduidelijk wanneer de opnames worden hervat.

Michelle en Barack Obama werken aan nieuwe Netflix-film

In navolging van American Factory gaan Michelle en Barack Obama voor Netflix aan de slag met een nieuwe productie. De twee voegen zich bij Avengers: Endgame-regisseurs Joe en Anthony Russo voor een film versie van de roman Exit West van Mohsin Hamid. De opnames zouden al gepland staan voor in de lente. Het boek vertelt het verhaal van Saïd, een conservatieve jongeman en Nadia, een onafhankelijke vrouw. De twee worden verliefd op het moment dat er een burgeroorlog uitbreekt in hun stad. Ze slaan samen op de vlucht.

Verwijderalarm: 42 titels op de lijst; kinderseries verlengd

Het Netflix Verwijderalarm is ook deze week weer goed gevuld. Er staan namelijk 42 titels op de lijst, met daarmee heel wat series die aan het einde van maart zullen worden geschrapt. Toch is er ook goed nieuws te melden.

Lees alles over het Verwijderalarm

4 Brandende vragen voor Virgin River seizoen 2

Netflix lanceerde eind 2019 het eerste seizoen van Virgin River. De romantische dramaserie groeide binnen no time uit tot een groot succes op Netflix en het duurde dan ook niet lang voordat een tweede seizoen werd aangekondigd. Dat is maar goed ook, want het eerste seizoen van Virgin River liet ons achter met grote vragen. In dit artikel vind je de vier brandende vragen voor Virgin River seizoen 2.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

On My Block (3 seizoenen) Drama 2020 8.1
Dirty Money (2 seizoenen) Docu 2020 8.1
The Circle Brasil (1 seizoen) Reality 2020
Q Ball Docu 2019 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren