Netflix Daily

Netflix Daily: The Queen’s Gambit krijgt bijzonder vervolg, cast Woman in the House bekend

The Queen’s Gambit krijgt een bijzonder vervolg. Van de serie is nog geen tweede seizoen aangekondigd, maar wel blijkt er een musicalversie te komen. Ondertussen is ook de cast voor de nieuwe Netflix-serie The Woman in the House bekendgemaakt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Queen’s Gambit krijgt bijzonder vervolg

The Queen’s Gambit krijgt een bijzonder vervolg. Alhoewel fans van de Netflix Original hopen op een tweede seizoen, is dat nog niet het geval. Wel wordt er van het verhaal een musicalversie gemaakt. Productiebedrijf Level Forward heeft de rechten aangekocht om van het verhaal een musicalversie te maken. “Het is een eer om The Queen’s Gambit op het podium te laten zien. Het verhaal brengt onderwerpen als gender- en raciale gelijkheid ter sprake en we kijken ernaar uit om daar met dit project een nieuwe stap in te zetten”, aldus een directeur van Level Forward.

Zes nieuwe castleden voor Woman in the House

De cast voor de nieuwe Netflix limited serie The Woman in the House is bekendgemaakt. Kristen Bell zal worden bijgestaan door Mary Holland, Shelley Hennig, Christina Anthony, Cameron Britton, Samsara Yett en Benjamin Levy Aguilar. Bell speelt de diepbedroefde hoofdrolspeler Anna. Voor Anna is elke dag hetzelfde: ze zit met haar wijn, starend uit het raam en kijkt hoe het leven voorbijgaat zonder haar. Maar wanneer een knappe buurvrouw aan de overkant van de straat intrekt, begint Anna licht aan het einde van de tunnel te zien. Totdat ze getuigen wordt van een gruwelijke moord.

La Casa de Papel seizoen 5: alles wat we al weten

La Casa de Papel lijkt in 2021 terug te gaan komen met een vijfde seizoen. In dit deel van de populaire Spaanse actieserie wordt de inbraak en gijzeling in de nationale bank rondgemaakt. Maar er is nog veel meer wat we al weten over La Casa de Papel seizoen 5. Een verzameling van al onze informatie lees je hier.

Lees alles over La Casa de Papel

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 10

Een verschuiving op het podium van de lijst met meest populaire titels op Netflix. Ginny & Georgia is opgeschoven van het brons naar het goud. Zo moet New Amsterdam het even doen met zilver, waar de Franse actiethriller Sentinelle het podium op is gevlogen.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (4 seizoenen + S05E07) Drama 2021 7.4 2021-03-11
The Block Island Sound Horror 2020 6.7 2021-03-11
Hope Gap Drama 2020 6.7 2021-03-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?