Netflix Daily

Netflix Daily: Advies voor Our Panet-kijkers, trailer Street Food

Netflix heeft advies voor de kijkers van Our Planet die liever niet naar zielige dierenmomenten kijken. Ook is de trailer van Street Food verschenen en werkt de streamingdienst aan zijn eigen magazine.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix geeft kijkers advies over Our Planet

Netflix heeft kijkers van Our Planet een handje geholpen. Kijkers die liever niet naar de zielige beelden willen kijken waar dieren doodgaan, kunnen een aantal fragmenten skippen om zielige dierenmomenten niet te hoeven zien.

Glenn Close in nieuwe Netflix-film

Netflix heeft een nieuw castlid voor Hillbilly Elegy bekendgemaakt. Nadat vorige week bekend werd dat Amy Adams een rol heeft in de film, is nu ook de naam van Glenn Close gevallen. Hun rol in de film is nog niet duidelijk. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver J.D. Vance, dat in Nederland beter bekend staat onder de naam Hillbilly Blues.

Netflix lanceert eigen magazine

Netflix gaat een eigen magazine uitbrengen dat voorlopig de titel ‘Wide’ heeft meegekregen. Het eerste nummer gaat naar verwachting al meer dan honderd pagina’s tellen. Met het magazine hoopt de dienst Hollywood te bereiken en meer duidelijkheid te geven over de titels in zijn aanbod. Het eerste blad wordt rondom de Emmy’s verwacht.

Meest populaire titels van de week

Benieuwd welke titels momenteel de meest populaire titels zijn? Iedere week stellen wij een lijst samen met de meest populaire titels van het moment. Met deze week onder meer een plekje voor het nieuwe Quicksand en Our Planet.

Lees alles over de meest populaire titels van dit moment

Trailer van Street Food van makers Chef’s Table

Netflix heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht van Street Food. De serie is afkomstig van de makers van Chef’s Tableen focust zich op street food in Thailand, Taiwan, India, Japan, Zuid-Korea, Singapore, Indonesië, de Filipijnen en Vietnam. De serie verschijnt op 26 april.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Wonder Woman Actie 2017 7.5
Black Summer (1 seizoen) Horror 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?