Netflix Daily

Netflix Daily: Prijzen voor Netflix bij Bafta Film Awards, Turner-Smith toch niet in prequel The Witcher

De prijzen voor Netflix bij de Bafta Film Awards zijn bekend. De streamingdienst heeft drie prijzen in ontvangst mogen nemen. Ondertussen moet Netflix op zoek naar een vervanger voor Jodie Turner-Smith in de prequel van The Witcher.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Drie prijzen voor Netflix bij Bafta Film Awards

Afgelopen weekend hebben de Bafta Film Awards plaatsgevonden. Terwijl Nomadland de grote winnaar werd van het weekend, waren er ook een paar prijzen voor Netflix-titels. Zo kon Mank rekenen op een award in de categorie ‘Production Design’. Ma Rainey’s Black Bottom pakte ook twee prijzen. Die film deed dat in de categorieën Costume Design en Make Up & Hair. De Bafta Awards zijn doorgaans een goede graadmeter voor de Oscars. Die uitverkiezing vindt op maandag 26 april plaats.

Jodie Turner-Smith toch niet in The Witcher prequel

Jodie Turner-Smith is toch niet te zien in de prequel van The Witcher. De actrice had de rol in de serie The Witcher: Blood Origin al te pakken, maar een agendaconflict heeft ze nu toch af moeten zeggen. “Vanwege een verandering in het productieschema voor The Witcher: Blood Origin kan Jodie Turner-Smith helaas niet langer de rol van Éile vervullen”, liet een woordvoerder van Netflix weten. In The Witcher: Blood Origin had ze de elf Éile moeten spelen. Er gaat gezocht worden naar een vervanger.

‘Ferry’ heeft moeite met impact Undercover: “Hoeveel er kapot wordt gemaakt”

Ferry Bouman is heel snel een begrip geworden. Frank Lammers speelde al veel rollen, maar de impact van Undercover overtreft al zijn eerdere werk. Toch is dat niet allemaal even mooi, zo vindt Lammers zelf. Hij praat hier uitgebreid over in het Algemeen Dagblad.

Lees alles over Ferry

Netflix en Sony sluiten exclusieve deal voor films zoals Spider-Man

Raar maar waar. Het kan zomaar gaan gebeuren dat Marvel-films in de aankomende jaren eerst op Netflix te zien zullen zijn vóór deze naar het Marvel-huis van Disney+ gaan. Dit komt door een exclusieve deal die is getekend tussen Netflix en Sony.

Lees alles over Sony

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?