Netflix Daily

Netflix Daily: Alfie krijgt grote rol in Emily in Paris seizoen 3, verwoestende brand bij La Casa de Papel-acteur

De rol van Lucien Laviscount, beter bekend als Alfie, wordt groter in het derde seizoen van Emily in Paris. Of dat ook betekent dat Emily voor hem zal kiezen, zal moeten blijken. Ondertussen was er slecht nieuws voor Miguel Herrán. De acteur, beter bekend als Rio of Anibal Cortés uit La Casa de Papel, heeft zijn woning in rook zien opgaan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Alfie krijgt grote rol in Emily in Paris seizoen 3

De productie van het derde seizoen van Emily in Paris is in de zomer van start gegaan. Daarin gaat de rol van Lucien Laviscount, beter bekend als Alfie, groter worden. Hij wordt gepromoveerd tot vast gezicht in de cast. In het tweede seizoen leren we Alfie kennen als klasgenoot van Emily tijdens Franse les. Tijdens de seizoensfinale staat Emily voor een moeilijke keuze. Kiest ze voor een toekomst met Alfie? Nu de rol van Alfie groter gaat worden, is die keuze misschien al gemaakt.

Verwoestende brand bij La Casa de Papel-acteur

Verschrikkelijk nieuws voor Miguel Herrán. De 25-jarige acteur, beter bekend als Rio of Anibal Cortés uit La Casa de Papel, heeft uit zijn brandende huis moeten vluchten. De acteur heeft zijn woning vervolgens in rook zien opgaan. “Ik kan het niet geloven”, vertelt de acteur. Miguel werd die nacht wakker omdat hij geluiden hoorde. Niet veel later stond zijn huis in lichterlaaie. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was, brandde het grootste deel van het huis af.

Twee series gecanceld door Netflix

Er zijn weer twee series doorgestreept door Netflix. Zowel On The Verge als Diablero zullen niet meer terugkeren voor een nieuw seizoen. De Amerikaanse en Mexicaanse serie zijn gecanceld door de streamingdienst, zo hebben de makers laten weten.

Lees alles over de twee series

Conclaaf over prequel The Crown; focus op Queen Victoria?

The Crown komt volgend jaar tot een besluit, maar daarmee is de serie toch nog niet helemaal klaar. In het vijfde en zesde seizoen zal de jaren’90 worden belicht. Netflix is nu met de makers in gesprek over een prequel.

Lees alles over The Crown

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen + S06E09) Drama 2022 7.4 2022-04-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?