Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw castlid 13 Reasons Why, nieuwe Zweedse Original

Het wachten op het slotseizoen van 13 Reasons Why is bijna voorbij. Vanaf 5 juni kunnen we aan de slag met de laatste afleveringen en inmiddels is een nieuw castlid aangekondigd. Daarnaast heeft Netflix een nieuwe Zweedse Original aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw castlid slotseizoen 13 Reasons Why bekend

Netflix heeft bekendgemaakt dat het slotseizoen van 13 Reasons Why op 5 juni wordt toegevoegd aan het aanbod. Inmiddels is ook duidelijk dat we ons mogen opmaken voor het begroeten van een nieuw castlid. Gary Sinise, bekend van onder meer CSI en Forrest Gump, vertolkt de rol van Dr. Robert Ellman.

Nieuwe Zweedse Netflix Original aangekondigd

Scandinavische series doen het goed op Netflix en niet geheel verrassend is er dan ook een nieuwe Zweedse Original aangekondigd. Daarin speelt Bill Skarsgård (IT) de Zweedse crimineel Clark Olofsson. De serie telt zes afleveringen waarin we zien hoe Clark het stockholmsyndroom tot een begrip maakte.

Gomorra seizoen 5 wordt ‘slotseizoen’, opnames in zomer

Het einde van Gomorra lijkt in zicht. Bij de bekendmaking dat de opnames van seizoen 5 gepland staan voor in de zomer, is ook duidelijk geworden dat seizoen 5 momenteel wordt beschouwd als het laatste seizoen van de serie. Dat blijkt uit de woorden van producent Riccardo Tozzi.

Lees alles over Gomorra

Showrunner Riverdale bespreekt abrupt einde, seizoen 5 en meer

Netflix voegde afgelopen donderdag de laatste aflevering van Riverdale seizoen 4 toe aan zijn streamingdienst. Daarmee kwam er een abrupt einde aan het seizoen, want door de uitbraak van het coronavirus konden de laatste drie afleveringen niet worden opgenomen. Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa heeft het één en ander opgehelderd in gesprek met TV Line.

Lees alles over Riverdale

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Last Dance (S01E08) Docu 2020
Sorjonen / Bordertown (3 seizoen) Thriller 2018 7.4
Trial By Media (1 seizoen) Docu 2020
Have A Good Trip: Adventures in Psychedelics Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?