Netflix Daily Virgin River

Netflix Daily: Opnames Virgin River hervat, winnaar The Circle aan het woord

Het derde seizoen van Virgin River is nu dan toch echt in aantocht op Netflix. De opnames voor het derde seizoen zijn inmiddels van start gegaan. Daarnaast heeft de winnaar van The Circle zich uitgebreid uitgelaten over het programma.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Virgin River seizoen 3 hervat

Goed nieuws voor de fans van Virgin River. De opnames voor het derde seizoen zijn namelijk hervat. Dat nadat fans in het derde seizoen achterbleven met een grote vraag. Jack was neergeschoten en werd door Melinda gevonden achter zijn bar. Wie is verantwoordelijk voor het schot en zal Jack de wond overleven? Met onderstaande foto werd bekend dat de opnames inmiddels zijn hervat.

Winnaar The Circle laat zich uit over spelshow

Daleesa St. Agathe mag zich de winnaar van The Circle noemen. Ze deed zich voor als Trevor, haar partner, en hield zo iedereen voor de gek. Toch was het voor haar niet makkelijk om mee te doen aan het programma. Daarvoor moest ze haar dochter van anderhalf achterlaten. “Ze was een stuk jonger toen ik weg was en ik had tot op die dag iedere dag met haar meegemaakt. Haar achterlaten was zwaar. Er waren nachten dat ik huilde en huilde en dat ik haar echt miste”, vertelde ze onder meer. De opnames vonden afgelopen herfst plaats. Het uitgebreide verhaal lees je via TV Line.

Verwijderalarm: Kerstfilm, La La Land en Verliefd op Cuba op de lijst

Het Netflix Verwijderalarm bestaat deze week uit 13 films en series. Een overzichtelijke week dan ook, met daarbij een aantal opvallende films. Zo zal de Romantische komedie Verliefd op Cuba voor het laatst te zien zijn. Ook een aantal Italiaanse films verdwijnen zoals Pane, Amore. Met Arthur Christmas vertrekt een kerstfilm en La La Land is op 21 mei voor het laatst te zien.

Lees alles over het Verwijderalarm

Releasedatum en trailer Lupin deel 2 eindelijk bekendgemaakt

Lupin keert deze zomer terug met het tweede deel en Netflix heeft eindelijk de releasedatum bekendgemaakt. Het was al bekend dat het om de zomerperiode zou gaan en er werd gedacht aan 14 juli. Dat is tenslotte de Franse Nationale Feestdag. Het blijkt al ruim een maand eerder te zijn: vrijdag 11 juni.

Lees alles over Lupin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Luis Miguel – The Series (1 seizoen + S02E05) Drama 2018 8.1 2021-05-11
DC Legends of Tomorrow (5 seizoenen + S06E02) Actie 2021 7.0 2021-05-11
Money, Explained (1 seizoen) Docu 2021 2021-05-11
Mijn bijzonder rare week met Tess Komedie 2019 7.1 2021-05-11
Illegal Woman Drama 2020 6.8 2021-05-11
Magic Arch Familie 2020 5.0 2021-05-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?