Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum voor Hustle met Adam Sandler, The Crown-maker komt met Palomino

Goed nieuws voor de fans van Adam Sandler. Hij is binnenkort terug op Netflix met een nieuwe film genaamd Hustle. Daarnaast komt er een Spaanse thriller afkomstig van de makers van The Crown.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Releasedatum voor Hustle met Adam Sandler

Goed nieuws voor de fans van Adam Sandler. Hij is binnenkort terug op Netflix met een nieuwe film. Hustle heeft namelijk een releasedatum gekregen op Netflix. Op 8 juni is het zover en verschijnt het komische drama op Netflix. In de film is Sandler een verguisde scout. Hij is vastbesloten een Spaanse basketballer te laten slagen in Amerika.

The Crown-makers komen met Palomino

Er komt een nieuwe titel naar Netflix afkomstig van de makers van The Crown. Het gaat om Palomino waarin Sean Tale de hoofdrol speelt. Palomino wordt een achtdelige thrillerserie die zich afspeelt in de buitenwijken van Barcelona. Het draait om Erin Carter die verstrikt raakt in een brute supermarktoverval en haar leven aan een zijde draadje ziet hangen als ze wordt herkend door een van de overvallers. Erin moet vechten om haar naam te zuiveren en haar familie te beschermen.

Dit jaar nog goedkoper Netflix abonnement met advertenties

Netflix zal spoedig met een nieuwe abonnementsvorm komen. Tijdens de kwartaalcijfers maakte directeur Reed Hastings al bekend dat er gekeken wordt naar een optie met advertenties. Dit abonnement zal als alles goed verloopt in 2022 nog worden gelanceerd.

Lees alles over het goedkopere abonnement

Dit zijn de eerste beelden van Virgin River seizoen 4

Het wachten op het vierde seizoen van Virgin River is bijna voorbij. Op 20 juli komen er eindelijk nieuwe afleveringen van de romantische dramaserie naar Netflix. Om kijkers alvast op te warmen voor het nieuwe seizoen zijn nu de eerste beelden verschenen van het vierde seizoen.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Irmandade (2 seizoenen) Drama 2022 7.5 2022-05-11
The Circle (4 seizoenen) Reality 2022 7.3 2022-05-11
Our Father Docu 2022 2022-05-11
42 días en la oscuridad (1 seizoen) Crime 2022 2022-05-11
Najmro Actie 2022 6.8 2022-05-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?