Netflix Daily

Netflix Daily: Garcia-Rulfo speelt hoofdrol in Pedro Paramo; Selling Sunset-ster getrouwd

Manuel García-Rulfo krijgt een druk jaar op Netflix, want hij heeft nu ook de hoofdrol in de film Pedro Paramo. Selling Sunset-ster Chrishell is getrouwd met haar G Flip.

Hoofdrol Manuel García-Rulfo in Pedro Paramo

Manuel García-Rulfo krijgt het druk deze dagen. De acteur is voor het tweede seizoen te zien als de hoofdrolspeler in The Lincoln Lawyer. En nu heeft hij ook de hoofdrol te pakken in de Spaanstalige film Pedro Páramo. De opnames van de Mexicaanse productie zijn van start gegaan en de film wordt volgend jaar dan ook op Netflix verwacht.

Selling Sunset-ster Chrishell Stause getrouwd

Een goede week voor de release van het nieuwe seizoen van Selling Sunset is er een feestje gevierd. Chrishell Stause – één van de makelaars van Selling Sunset – is namelijk getrouwd. Vorig jaar maakte ze in de reünie aflevering bekend dat ze een relatie had met G Flip en nu zijn de twee getrouwd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chrishell (@chrishell.stause)

Maker van Narcos lanceert nu Painkiller over opioïdencrisis

De serie Painkiller zal in augustus op Netflix verschijnen. Eric Newman, de showrunner van Narcos, heeft in deze limited serie het begin van de opioïdencrisis belicht.

Lees alles over Painkiller

Terzi seizoen 2 heeft nu al een releasedatum op Netflix

Zeer verrassend is het tweede seizoen van Terzi nu al aangekondigd door Netflix. Deze Turkse thrillerserie debuteerde vorige week op de streamingdienst. Het tweede seizoen blijkt al te zijn opgenomen en zal deze zomer al te zien zijn. Zo kunnen dus al antwoord geven op de vraag: wanneer komt Terzi seizoen 2 op Netflix!

Lees alles over Terzi

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ultraman (3 seizoenen) Anime 2023 6.8 2023-05-11
Riverdale (6 seizoenen + S07E07) Drama 2023 7.4 2023-05-11
Royalteen: Princess Margrethe Drama 2023 2023-05-11
You & Me & Me Romance 2023 2023-05-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?