Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe actrice voor GLOW, Fairstein reageert op When They See Us

GLOW seizoen 2 Netflix

De nieuwste actrice voor GLOW seizoen 3 is bekend. Ook kennen we de hoofdrolspeelster van I Am Not Okay With This. Netflix heeft daarnaast nieuwe seizoenen besteld van Russian Doll en Love, Death + Robots.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Hoofdrol voor Sophia Lillis in I Am Not Okay With This

De hoofdrol voor I Am Not Okay With This is bekend. Sophia Lillis uit Nancy Drew speelt een meisje dat haar weg vindt op de middelbare school, terwijl ze ondertussen te maken krijgt met haar mysterieuze superkrachten die plots tevoorschijn komen. Wyatt Oleff, Sofia Bryant, Kathleen Rose Perkins, Aidan Wojtak-Hissong en Richard Ellis hebben ook rollen te pakken.

Nieuwe actrice voor GLOW seizoen 3 bekend

Netflix heeft een nieuwe actrice bekend gemaakt voor het derde seizoen van GLOW. Geena Davis versterkt de cast als Sandy Devereaux St. Clair. Zij speelt de rol van entertainmentdirecteur van het Fan-Tan Hotel en Casino. Het derde seizoen lijkt later dit jaar toegevoegd te worden aan Netflix.

Linda Fairstein reageert op When They See Us

Linda Fairstein heeft gereageerd op de documentaire When They See Us. De officier van justitie destijds is van mening dat de documentaire vol zit met ‘vervormingen en onwaarheden’. Fairstein noemt de serie van Netflix een ‘vals verhaal’. Critici hebben echter ontdekt dat beweringen die Fairstein heeft gedaan in het opinieblad waarin ze haar mening gaf niet overeenkomen met officiële gegevens uit de zaak.

Love, Death + Robots vernieuwd voor tweede seizoen

Netflix heeft een nieuw seizoen besteld van Love, Death + Robots. Het eerste seizoen van de animatieserie telde achttien afleveringen waarin in iedere aflevering een eigen verhaal werd verteld. De afleveringen gingen over liefde, dood en robots. Voor het tweede seizoen voegt Jennifer Yuh Nelson zich bij het team.

Lees: Alles over Love, Death + Robots

Russian Doll alsnog verlengd door Netflix

Russian Doll is door Netflix verlengd met een tweede seizoen. Het was even stil rondom de reeks, maar nu is alsnog een vervolg besteld. De makers lieten eerder al weten plannen te hebben voor in totaal drie seizoenen.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
LEGO City 2018 (1 seizoen) Kinderen 2018
Arthdal Chronicles (1 seizoen) Drama 2019 7.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van dinsdag