Netflix Daily

Netflix Daily: Black Lives Matter-genre toegevoegd, trailer Wasp Network gelanceerd

Netflix heeft een nieuw genre toegevoegd aan zijn streamingdienst. Het gaat om het genre Black Lives Matter. Daarnaast is er een trailer gelanceerd van Wasp Network, afkomstig van Olivier Assayas.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix voegt Black Lives Matter-genre toe aan streamingdienst

Netflix heeft een nieuwe categorie toegevoegd aan zijn streamingdienst als reactie op de demonstraties die plaatsvinden naar aanleiding van de moord op George Floyd. De streamingdienst vindt het belangrijk dat iedereen zich in kan leven in krachtige en complexe verhalen van de zwarte gemeenschap en is met het Black Lives Matter-genre gekomen. Daarin staat onder meer 13th, When They See Us en American Son.

Trailer Wasp Network gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Wasp Network. De film wordt op 19 juni gelanceerd en vertelt het waargebeurde verhaal van vijf Cubaanse spionnen die vijftien jaar in een Amerikaanse gevangenis doorbrachten. Daar kwamen ze terecht omdat ze veroordeeld werden voor poging tot spionage en moord terwijl ze terrorisme probeerden te stoppen. De film heeft rollen voor Gael García Bernal, Penélope Cruz en Edgar Ramirez.

Trailer slot Las Chicas del Cable en Mr. Iglesias seizoen 2

In de komende weken verschijnen er nieuwe afleveringen van zowel Las Chicas del Cable en Mr. Iglesias. Van allebei deze series heeft Netflix een trailer gelanceerd om ons op te warmen voor de komende episodes.

Lees alles over de trailers

Extra Verwijderalarm: 15 films verdwijnen maandag van Netflix

Er is een Extra Netflix Verwijderalarm, want komende week gaan er heel wat films uit het aanbod verdwijnen. Maandag is het namelijk raak voor vijftien films. Bij die vijftien films zitten onder meer een aantal echte klassiekers.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Whispers (1 seizoen) Drama 2020
Axone Komedie 2019 7.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?