Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum Sacred Games, nieuwe film Fincher

De releasedatum voor het tweede seizoen van Sacred Games is bekend. Daarnaast werken David Fincher en Gary Oldman samen aan een nieuwe film en is de hoofdrol bekend voor de nieuwe komedieserie van Mindy Kaling.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe film Fincher en Oldman voor Netflix

David Fincher en Gary Oldman hebben de handen in één geslagen voor een nieuwe film voor Netflix. De twee werken aan de biografische film Mank waarin scriptschrijver Herman Mankiewicz centraal staat. Hij is vooral bekend door Citizen Kane. De opnames van de film starten in november en de film wordt zwart-wit.

Hoofdrol bekend voor nieuwe komedieserie van Mindy Kaling

Mindy Kaling werkt aan haar eigen komedieserie gebaseerd op haar jeugd. De hoofdrol daarvoor is inmiddels vergeven. Maitreyi Ramakrishnan is uit 15.000 geïnteresseerden gekozen om de hoofdrol te vertolken. De serie telt tien afleveringen en Ramakrishnan speelt Devi.

Releasedatum Sacred Games seizoen 2 bekend

De releasedatum voor het tweede seizoen van Sacred Games is bekend. Netflix heeft bekendgemaakt dat seizoen 2 van de reeks op 15 augustus wereldwijd wordt gereleased. De streamingdienst heeft tegelijkertijd met de bekendmaking van de datum ook een trailer naar buiten gebracht voor het tweede seizoen.

How To Get Away With Murder stopt na zes seizoenen

How To Get Away With Murder is bijna toe aan zijn laatste seizoen. De reeks over Annalise Keating zal na zes seizoenen ten einde komen. Dat heeft ABC in een verklaring bekendgemaakt nadat geruchten oplaaiden dat de reeks binnenkort zou stoppen. Met het zesde seizoen krijgen de makers nog de kans de serie netjes af te sluiten.

Lees alles over How To Get Away With Murder

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Designated Survivor: 60 days (1 seizoen) Drama 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?