Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe gezichten Heartbreak High 2 en Franse actiekomedie Voleuses

Heartbreak High is volop bezig met het tweede seizoen en daarin zien we een aantal nieuwe gezichten. In de winter is het tijd voor Voleuses en dit is van de hand van Mélanie Laurent.

Nieuwe gezichten in Heartbreak High

Het tweede seizoen van Heartbreak High bevat een aantal nieuwe gezichten. Sam Rechner en Kartanya Maynard zijn aan de groep toegevoegd, zo is duidelijk geworden bij de opnames van de reeks. Ze voegen zich bij de grote groep die zal terugkeren uit het eerste seizoen. Rechner was eerder et zien in Steven Spielberg’s biografische film The Fabelmans en zal nu de rol van Rowan Callaghan op zich nemen. Maynard was eerder te zien in Deadloch, The Messenger en Gold Diggers. In juni zijn de opnames van start gegaan in Sydney, een releasedatum is nog niet bekend. Behalve dat het 2024 zal worden.

Mélanie Laurent komt met Voleuses

Op 1 november zal de film Voleuses verschijnen, met tevens de Engelse titel Wingwomen. De film is van de hand van Mélanie Laurent. Ze heeft de regie gedaan, maar zal tevens een hoofdrol vertolken. Twee dieven zijn bezig om een laatste klus te klaren, voor ze willen stoppen met vluchten. De Franse komische actiefilm heeft alvast een teaser.

Beste Films Netflix Top 100

De beste films op Netflix? Het is een vraag die voor iedereen een ander antwoord zal opleveren, want we hebben tenslotte allemaal onze eigen smaak. Tijd dus voor de beste films Netflix top 100! Lijstjes maken is moeilijk, maar er is een mooie manier gevonden. Wat nou als we alle cijfers van de diverse filmsites bij elkaar pakken om tot een gemiddelde te komen? Het levert de Beste films Netflix top 100 op!

Lees alles over de Top 100

Netflix cancelt Bienvenidos a Edén en zet zo streep door seizoen 3

Slecht nieuws voor de fans van Bienvenidos a Edén. Netflix heeft er namelijk voor gekozen om de serie te cancellen en dus geen derde seizoen te bestellen van de Spaanse serie. Daardoor blijven kijkers van de serie achter met veel vragen die nooit beantwoord zullen worden. De annulering heeft volgens Spaanse bronnen te maken met tegenvallende kijkcijfers.

Lees alles over Bienvenidos a Edén

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Nineteen to Twenty (1 Seizoen) Reality 2023 2023-07-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?