Netflix Daily

Netflix Daily: Doorbraak voor Avery uit Making a Murderer, releasedatum Criminal

Making a Murderer Deel 2 Netflix (1)

Jason Isaacs heeft gereageerd op de plotseling annulering van The OA. Daarnaast lijkt er een grote doorbraak in de zaak van Steven Avery uit Making a Murderer en kent Criminal een releasedatum.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Acteur reageert op plotselinge annulering The OA

Het is klaar voor The OA. Netflix maakte onlangs bekend dat de serie niet voorzien wordt van een derde seizoen. Jason Isaacs, de acteur die Dr. Percy speelde, baalt van de beslissing. De makers dachten tenslotte aan een serie bestaande uit vijf seizoenen. “Onder de vele dingen die er te betreuren zijn, is het grootste verlies misschien wel het feit dat jullie allemaal niet zullen weten hoe bevredigend, opwindend, aangrijpend en simpelweg briljant de andere hoofdstukken zouden zijn geweest”, aldus Isaacs.

Grote doorbraak voor Avery uit Making a Murderer

Een nieuwe stap in de zaak van Steven Avery uit Making a Murderer. Een nieuwe rechter heeft geoordeeld over de vorige uitspraken die zijn gedaan in de zaak en twijfelt aan de vorige motie. “De rechtbank constateert dat de aanklacht tegen de verdachte niet heeft voldaan om vast te stellen dat Wis. Stats. 968.205 is geschonden. Daarmee zijn grondwettelijke rechten van de verdachte geschonden.” Daarmee kan weleens een grote doorbraak in de zaak behaald zijn.

Criminal heeft releasedatum op Netflix

Netflix heeft de releasedatum van Criminal bekendgemaakt. De Netflix-serie bestaat uit twaalf afleveringen en laat zien hoe misdadigers in de verhoorkamer aan de tand worden gevoeld. De landen Duitsland, Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië spelen een grote rol en onder meer David Tennant heeft een hoofdrol. De serie verschijnt op 20 september op Netflix.

Deze kerstfilms kunnen we in 2019 nog verwachten

Ook dit jaar zal Kerstmis weer groots gevierd worden op Netflix. De streamingdienst heeft al een aantal titels bekendgemaakt die we dit jaar nog mogen verwachten. Zo kunnen we in december onder meer aan de slag met een nieuw deel van A Christmas Prince.

Lees alles over de kerstfilms

Peaky Blinders seizoen 5 in augustus op BBC, maar wanneer op Netflix?

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders gaat bijna van start bij BBC. Het is de grote vraag wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met de nieuwste afleveringen. We kunnen al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode al zijn er nog geen garanties te geven.

Lees alles over Peaky Blinders

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
No Good Deed Thriller 2014 5.6
Suburbicon Drama 2017 5.6
Patriot Act with Hasan Minhaj (3 seizoenen + S04E02) Talkshow 2019
Sex and the City 2 Komedie 2010 4.3
Colin Quinn: Red State Blue State Stand-up 2019 8.5
Rookie Historian Goo Hae-Ryung (S01E06) Drama 2019 7.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag