Netflix Daily

Netflix Daily: Alicia Keys opnieuw aan de slag voor Netflix, trailer All Together Now

Alicia Keys gaat opnieuw aan de slag voor Netflix. Na Work It mogen we ons opmaken voor een nieuwe romantische komediefilm. Daarnaast heeft Netflix de trailer gelanceerd van All Together Now, gebaseerd op Sorta Like A Rock Star.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Alicia Keys maakt nieuwe romantische komediefilm

Alicia Keys gaat opnieuw aan de slag met een romantische komediefilm van Netflix. De zangeres werkte recent aan Work It en blijkt nu al bezig met een tweede film. In de nieuwe film wordt het verhaal verteld van een aspirant-popster genaamd Erica. Ze wordt als zangeres ingehuurd op de bruiloft van haar ex-verloofde, maar dan wordt ze opnieuw verliefd op hem. Hoofdrollen zijn er voor Christina Milian (Falling Inn Love), Jay Pharoah (Bad Hair) en Sinqua Walls (American Soul).

Trailer All Together Now, gebaseerd op Sorta Like A Rock Star

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van all Together Now. De nieuwe film is vanaf 28 augustus te bekijken op Netflix en is gebaseerd op Sorta Like a Rock Star. Het verhaal gaat over Amber Appleton (Auli’i Cravalho). Haar persoonlijke leven is momenteel allesbehalve stabiel, maar dat laat ze niet zien. Het liefst slaat ze zich in haar eentje overal doorheen. Maar wanneer haar dromen in gevaar komen, moet ze leren vertrouwen op de kracht van haar zelfgekozen familie.

Alle theorieën en vragen voor The Umbrella Academy seizoen 3

The Umbrella Academy seizoen 2 was mogelijk nog beter dan het openingsseizoen. De reis door de tijd naar de jaren’60 was een voltreffer en alles kwam op zijn pootjes terecht… tot de reis terug naar 2019 werd gemaakt. Zo lijkt seizoen 3 onvermijdelijk, zijn er veel theorieën en grote vragen. We nemen de belangrijkste door.

Lees alles over The Umbrella Academy

Verwijderalarm: Temperatuur in lijst loopt weer langzaam op

De hittegolf nadert nog altijd niet zijn einden en ook op Netflix lopen de temperaturen in het Verwijderalarm op. Een aantal weken waren de films en series die gingen vertrekken van de streamingdienst op één hand te tellen. Nu staan er toch alweer zeventien titels op de lijst.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The 100 (6 seizoenen + S07E10) Sci-Fi 2020 7.8
Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?