Netflix Daily

Netflix Daily: Chesapeake Shores van start en update over Outlander

Het is eindelijk zover, het zesde seizoen van Chesapeake Shores gaat eindelijk van start… en ook op Netflix! Daarnaast heeft Starz een update gegeven hoe het ervoor staat met Outlander seizoen 8. Want hier was door de aangekondigde prequelserie wat ruis over ontstaan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Chesapeake Shores seizoen 6 gaat van start

Dit weekend is het eindelijk zover. Hallmark zal het zesde seizoen van Chesapeake Shores van start laten gaan in de Verenigde Staten. Net zoals bij de eerdere seizoenen heeft Netflix de streamingrechten, waardoor de eerste aflevering maandag al online zal staan in Nederland. Is er ook slecht nieuws? Jazeker…. het is namelijk het slotseizoen… Check hier het volledige uitzendschema van Chesapeake Shores seizoen 6.

Update over Outlander seizoen 8 na aankondiging prequelserie

De afgelopen week is de prequelserie Outlander: Blood of My Blood aangekondigd. Maar hoe gaat het dan verder met de originele serie? Fans van Outlander waren bang dat de komst van de prequel negatieve gevolgen zou hebben voor Outlander, waar het zevende seizoen van wordt opgenomen. Starz, in de Verenigde Staten de uitzendgemachtigde, heeft nu iedereen duidelijkheid gegeven. “Outlander is zo’n belangrijke serie dat we graag zoveel mogelijk Outlander willen hebben als maar kan.” Daarbij verwijst Kathryn Busby van Starz ook naar Power, een andere serie van de zender. “We hebben daarmee bewezen dat we verschillende verhaallijnen kunnen hebben rond dezelfde basis.”

Makers 13 Reasons Why komen met nieuwe thrillerserie

Brian Yorkey en Quinton Peeples, bekend als makers van 13 Reasons Why, lanceren later deze maand een nieuwe thrillerserie. De twee hebben opnieuw de handen in één geslagen om te werken aan een Netflix-serie. Het resultaat is Echoes, een mysterieuze thrillerserie. De serie staat binnenkort op Netflix.

Lees alles over Echoes

De 20 populaire op Netflix: Manifest neemt zanderige vlucht naar eerste plaats

Manifest is erin geslaagd om zich voorbij Virgin River te werken. De romantische dramaserie heeft afstand moeten doen van de eerste plaats én is zelfs naar de derde stek verwezen. Het nieuw verschenen The Sandman is namelijk ook gelijk een knaller gebleken.

Lees alles over de 20 Populaire op Netflix

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DOTA: Dragon’s Blood (3 delen) Anime 2022 7.9 2022-08-11
Resident Evil: Welcome to Raccoon City Sci-Fi 2021 5.2 2022-08-11
Spider-Man: No Way Home Actie 2021 8.3 2022-08-11
Stay on Board: The Leo Baker Story Docu 2022 2022-08-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?