Netflix Daily

Netflix Daily: Michiel Huisman naar Nederland, ‘Crazy Eyes’ in Fargo

Michiel Huisman is één van de special guests voor Heroes Dutch Comic Con in november. Daarnaast heeft ‘Crazy Eyes’ uit Orange is the New Black een rol te pakken in Fargo en is de cast van Young Wallander bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Michiel Huisman komt naar Dutch Comic Con

Michiel Huisman keert weer even terug naar Nederland. De Nederlandse acteur was te zien in onder meer Game of Thrones, Orphan Black en Nashville. In november verlaat hij de Verenigde Staten even om in Nederland aanwezig te zijn bij Heroes Dutch Comic Con. Het evenement vindt op 23 en 24 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tickets voor een meet & greet en fotosessie met Huisman zijn inmiddels te koop.

‘Crazy Eyes’ in nieuw seizoen Fargo

Uzo Aduba is de laatste jaren vooral bekend geworden vanwege haar rol als Suzanne Warren alias Crazy Eyes in Orange is the New Black. Op korte termijn krijgt ze er een nieuwe rol bij. Ze speelt namelijk een belangrijke rol in het vierde seizoen van Fargo, zo meldt Deadline.

Dit is de cast voor Zweedse detectiveserie Young Wallander

De cast van Young Wallander is bekend geworden. De Zweedse detectiveserie laat zien hoe Wallander was in zijn twintiger jaren. Adam Pålsson speelt de hoofdrol van Kurt Wallander. Andere rollen zijn er voor Richard Dillane als inspecteur Hemberg en Leanne Best als Frida Rask. De zesdelige serie wordt in 2020 op Netflix verwacht.

Releasedatum You seizoen 2 bekend

Netflix heeft de releasedatum van het tweede seizoen van You naar buiten gebracht. Joe Goldberg keert op 30 december terug voor de gloednieuwe afleveringen. Eerder werd nog gespeculeerd over een release op tweede kerstdag, maar daar kan nu officieel een streep doorheen.

Lees alles over You

The Witcher wordt dit jaar kerstcadeau van Netflix

We weten eindelijk wanneer The Witcher naar Netflix komt. De streamingdienst heeft laten weten dat we over 96 dagen aan de slag kunnen met het eerste seizoen van de reeks. Dat betekent dat de afleveringen op dinsdag 17 december op Netflix verschijnen.

Lees alles over The Witcher

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?