Netflix Daily

Netflix Daily: GLOW-cast wil afsluitende film, Frank Lammers over Ferry Bouman

De cast van GLOW wil zich nog niet neerleggen bij het plotselinge stoppen van de serie na drie seizoenen. De cast wil een afsluitende film. Daarnaast spreekt Frank Lammers hoe het is om Ferry Bouman te spelen in Undercover.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

GLOW-cast wil afsluitende film na plotselinge annulering

Afgelopen week werd bekend dat GLOW na drie seizoenen ten einde kwam. Opmerkelijk nieuws, want de serie was eerder juist wel vernieuwd voor een vierde seizoen. Door de uitbraak van het coronavirus kunnen de opnames daarvan echter niet plaatsvinden. Nu is de cast van GLOW virtueel bij elkaar gekomen in de hoop toch een afsluitende film te kunnen realiseren. Ze voerden een gesprek om een petitie te promoten voor een afsluitende film van de serie.

Frank Lammers over rol als Ferry Bouman in Undercover

Frank Lammers heeft zich uitgesproken over zijn rol als Ferry Bouman in Undercover. Lammers speelt een boef, maar doet dat wel op een lieve manier. “Een boef met een hart spelen is natuurlijk het mooiste wat er is. Het is makkelijk om zo’n personage heel naar te maken. Dat hij ook slecht is voor zijn vrouw bijvoorbeeld. Je zoekt de dingen waar hij wel gevoel voor heeft. Er zijn acteurs die boeven als boeven spelen. Dan ben je eigenlijk snel uitgekeken”, vertelde Lammers aan NRC. Toch hoopt hij niet dat dit de rol van zijn leven gaat zijn. “Dat hoop ik niet, ik heb nog heel wat jaren te gaan.”

Jurassic World: Kamp Krijtastisch razendsnel verlengd met tweede seizoen

Jurassic World: Kamp Krijtastisch zal een snel vervolg krijgen. Slechts enkele weken na de release van het eerste seizoen heeft Netflix namelijk al aangekondigd dat er een vervolg zal komen. In 2021 zal het tweede seizoen van Jurassic World: Kamp Krijtastisch op Netflix verschijnen.

Lees alles over Jurassic World

David Fincher-film Mank komt in december op Netflix

Mank komt nog dit kalenderjaar naar Netflix. De nieuwste film van David Fincher staat namelijk gepland om in november te worden gelanceerd in een aantal bioscopen. Snel daarna is Netflix ook aan de beurt.

Lees alles over Mank

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Stranger (2 seizoenen) Thriller 2017 9.1
Safe House Actie 2012 6.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?