Netflix Daily

Netflix Daily: Enola en Sherlock Holmes zitten elkaar in de weg en cast Airbender: The Last Avatar

Nog een kleine maand voor de release van Enola Holmes 2 en dat brengt ons bij de laatste trailer. De cast van Airbender: The Last Avatar krijgt daarnaast steeds meer vorm.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Enola Holmes en Sherlock Holmes zitten elkaar in de weg

Nog een kleine maand, dan is het zover. De tweede film van Enola Holmes zal op 4 november op Netflix verschijnen. Millie Bobby Brown zal daarin opnieuw te zien zijn als het jongere zusje van Sherlock Holmes, gespeeld door Henry Cavill. Netflix heeft nu de laatste trailer gedropt, waarin de twee elkaar duidelijk in de weg gaan zitten.

Cast Airbender: The Last Avatar uitgebreid met Community-ster

Het is een lang project, maar eindelijk begint Airbender: The Last Avatar concreet te worden. De live-action serie heeft de cast namelijk uitgebreid met onder meer een bekend gezicht uit Community. Danny Pudi zal namelijk the Mechanist gaan spelen. Prey-actrice Amber Midthunder wordt prises Ye en George Takei wordt Koh. Over het plot en de releasedatum heeft Netflix nog niets bekendgemaakt.

Nederlandse thriller The Takeover in november op Netflix + trailer

The Takeover is de eerstvolgende Nederlandse productie op Netflix. Deze thriller zal op 1 november worden gelanceerd op de streamingdienst en de trailer is alvast verschenen. Daarin veel bekende gezichten én veel spanning.

Lees alles over The Takeover

Eerste kerstfilm heeft trailer te pakken: Falling for Christmas

Het kerstseizoen is aanstaande en de eerste kerstfilm heeft nu dan ook een trailer op Netflix. We moeten nog wel een maandje wachten voor Falling for Christmas zal worden gelanceerd, de trailer met Lindsay Lohan is nu alvast te zien.

Lees alles over Falling for Christmas

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Cage (1 seizoen) Romance 2022 2022-10-11
Iliza Shlesinger: Hot Forever Stand-up 2022 2022-10-11
DEAW#13 Udom Taephanich Stand Up Comedy Show Stand-up 2022 2022-10-11
Someone Borrowed Romance 2022 2022-10-11
Island of the Sea Wolves (1 seizoen) Docu 2022 2022-10-11
Father Stu Bio 2022 2022-10-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?