Netflix Daily

Netflix Daily: Verwoestend Hurricane season en Crypto Boy trailer

De trailer van de Nederlandse film Crypto Boy is verschenen en Hurricane season laat de verwoestende gevolgen van orkanen zien.

Trailer Crypto Boy verschenen

Na een ruzie met zijn vader valt een jongeman voor de aantrekkingskracht van cryptocurrency en financiële vrijheid, maar beloften lijken te mooi om waar te zijn. Het is het verhaal van Crypto Boy, de nieuwe Nederlandse film die vanaf volgende week te zien is op Netflix. De release is op 19 oktober en nu is de trailer alvast te zien.

Verwoestende orkanen in Hurricane Season

Twister is een iconische film die ons in de jaren’90 kennis liet maken met hurricanes. Werd het daar een boeiende jacht op een perfect beeld en waren er grappige rondvliegende koeien. de ernst is dat Hurricane season onwijs veel schade aanricht. De documentaire Hurricane Season laat dit zien en is vanaf 1 november te zien op Netflix.

Dit zijn de 7 opties waar de Manifest-spin-off over kan gaan

We hebben natuurlijk al lang en breed afscheid genomen van Manifest, maar het is niet geheel onmogelijk dat die populaire serie binnenkort terugkeert, in een andere vorm dan. Er wordt immers al een tijdje gesproken over één of meerdere spin-offs. Maar waar zouden die dan over kunnen gaan?

Lees alles over Manifest

Zin in een nieuwe Scandinavische krimi? En helt vanlig familj!

Scandinavische krimi’s doen het al sinds jaar en dag goed op Netflix en daarom is het ook heugelijk om te melden dat er een nieuwe aan zit te komen. We hebben het over En helt vanlig familj (A Nearly Normal Family) dat zoveel betekent als: een familie die bijna (maar niet helemaal) normaal is!

Lees alles over En helt vanlig familj

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Destined with You (1 seizoen) Romance 2023 2023-10-11
Once Upon a Star Drama 2023 2023-10-11
Big Vape: The Rise and Fall of Juul (1 seizoen) Docu 2023 2023-10-11
Pacto de Silencio (1 seizoen) Drama 2023 2023-10-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?