Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Sex Education 2, aanpassingen The Devil Next Door

De eerste foto’s van het tweede seizoen van Sex Education zijn verschenen met opnieuw Otis Milburn in de hoofdrol. Daarnaast eist de Poolse premier aanpassingen aan de nieuwe documentaire The Devil Next Door.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden Sex Education seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van het tweede seizoen van Sex Education. Door middel van een aantal foto’s krijgen we alvast een kijkje in wat we mogen verwachten van het tweede deel van de serie. In de serie volgen we Otis Milburn wiens moeder een sekstherapeut is. Hij besluit dan ook met zijn vriendin een kliniek voor sekstherapie te beginnen op school.

Polen wil aanpassingen aan The Devil Next Door

In Polen is niet enthousiast gereageerd op de nieuwe nazi-documentaire The Devil Next Door van Netflix. De Poolse premier Mateusz Morawiecki hoopt dan ook dat de streamingdienst een aanpassing wil doen vanwege een ‘verschrikkelijke fout’. Foute landkaarten zouden namelijk tonen dat Polen verantwoordelijk was voor concentratiekampen. Het land was op dat moment echt bezet door Duitsland. “Misschien waren het voor de makers van de documentaire onbelangrijke fouten, maar voor Polen zijn die zeer schadelijk. Het is dan onze taak om resoluut te reageren.”

Netflix kondigt eerste Nederlands-Belgische film aan: De Slag om de Schelde

Netflix heeft een Nederlandstalige film aangekondigd: De Slag om de Schelde. The Battle of the Scheldt, zoals de Engelse titel zal luiden, zal in november 2020 in de Nederlandse bioscopen draaien en tegelijkertijd wereldwijd worden uitgerold op Netflix.

Lees alles over De Slag om de Schelde

Releasedatum You seizoen 2 op Netflix bekend

Netflix heeft de releasedatum van You seizoen 2 bekendgemaakt. Op 26 december kunnen we verder met de serie over Joe Goldberg (Penn Badgley). Dat betekent dat You dit jaar als een kerstcadeau wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Lees alles over You

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Arrow (7 seizoenen + S08E04) Actie 2018 8.0
My Country: The New Age (S01E10) Actie 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?