Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum Mr. Iglesias bekend, Bloodshot 2 in de maak

Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt van Mr. Iglesias deel 3. De komedieserie keert in december terug voor gloednieuwe afleveringen. Ook blijkt een tweede deel van Bloodshot al in de maak.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Releasedatum Mr. Iglesias seizoen 3 bekendgemaakt

Mr. Iglesias keert in december terug op Netflix. De streamingdienst heeft inmiddels bekendgemaakt dat de komedieserie op 8 december terugkeert voor alweer zijn derde deel. Uiteraard is Gabriel Iglesias weer present als hilarische middelbareschooldocent. Met onderstaande video werd de releasedatum van seizoen 3 aangekondigd.

Bloodshot 2 al in de maak

Bloodshot krijgt een vervolg. De superheldenfilm was begin dit jaar te zien in de bioscopen, maar door het coronavirus verliep de release anders dan gehoopt. De film kwam dan ook al snel naar Netflix en inmiddels blijkt dat er al een tweede deel gemaakt wordt. “Bloodshot was erg succesvol, en veel mensen hebben de film gezien. De film was erg populair nadat hij uit de bioscoop verdween, maar door het coronavirus kun je er moeilijk een prijskaartje aan hangen. Gaan Vin Diesel en de rest door? Ja, vanwege het succes én omdat we veel positieve reacties hebben gekregen.”

Emily in Paris vernieuwd voor tweede seizoen

Emily in Paris keert terug voor een tweede seizoen. Nadat begin oktober het eerste seizoen van de romantische dramaserie werd gelanceerd, is nu duidelijk geworden dat het daar niet bij gaat blijven. De avonturen van Emily Cooper in Parijs gaan dan ook verder.

Lees alles over Emily in Paris

The Walking Dead seizoen 10 komt nu echt in december

De fans van The Walking Dead twee maanden geleden klaar zaten voor het tiende seizoen werden nog even teleurgesteld. Na veel onduidelijkheid bleek dat de serie vertraging op had gelopen en er nog enige tijd moest worden gewacht. Nu is er alsnog goed nieuws, want in december is het zover. “Nu echt”, meldt Netflix erbij.

Lees alles over The Walking Dead

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Almost Christmas Romance 2016 6.1 2020-11-11
Was Wir Wollten Drama 2020 2020-11-11
A Queen is Born (1 seizoen) Reality 2020 2020-11-11
The Liberator (1 seizoen) Drama 2020 2020-11-11
Aunty Donna’s Big OI’ House of Fun (1 seizoen) Komedie 2020 2020-11-11
Trial 4 (1 seizoen) Docu 2020 2020-11-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?