Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Luther-film van start, Engelse remake van Koreaanse thriller

De opnames van de Luther-film is eindelijk van start gegaan. De hoofdrol is opnieuw voor Idris Elba die opnieuw in zijn befaamde outfit schittert. Ondertussen wordt er ook gewerkt aan een Engelse remake van de Koreaanse thriller Time To Hunt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Luther-film eindelijk van start

Het is eindelijk zover. De opnames van de langverwachte Luther-film zijn eindelijk van start gegaan. Idris Elba, de hoofdrolspeler in de film, heeft de eerste beelden van de set gedeeld. Daarbij schreef hij: “Oi…. Ik ben terug.” Elba draagt voor de Luther film weer zijn bekende outfit.

Netflix maakt Engelse remake van Koreaanse thriller Time to Hunt

Netflix heeft ervoor gekozen om een Kreaanse thrillerfilm een remake te geven in het Engels. Het gaat om Time to Hunt. Het is voor het eerst dat Netflix ervoor kiest om een Koreaanse titel een remake te geven in het Engels. Adem Randall, recent verantwoordelijk voor Night Teeth, gaat met Time To Hunt aan de slag.

Noorse hit gaat verder; Derde seizoen Ragnarok in de maak

De Noorse serie Ragnarok is verlengd. Netflix heeft vandaag naar buiten gebracht dat de bovennatuurlijke reeks een derde seizoen zal krijgen. Afgelopen voorjaar verscheen het tweede deel van de serie, die opnieuw zeer goed werd ontvangen. Een half jaar was het stil, tot nu het derde seizoen in de maak blijkt te zijn.

Lees alles over Ragnarok

Titans seizoen 3 komt in december naar Netflix

De DC-serie Titans gaat nog dit jaar verder op Netflix. Het verhaal in Gotham City waar niet Batman maar juist Robin de hoofdrol heeft is alweer toe aan het derde seizoen. De streamingdienst heeft nu bekendgemaakt dat we in december verder kunnen.

Lees alles over Titans

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (6 seizoenen) Actie 2021 6.4 2021-11-11
Amor Con Fianza (1 seizoen) Reality 2021 2021-11-11
7 Prisioneiros Crime 2021 7.7 2021-11-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?