Netflix Daily

Netflix Daily: Lucifer toch in Arrowverse crossover, SAG Awards nominaties

Lucifer blijkt toch een rol te hebben in de Arrowverse crossover, ondanks dat hij dit eerder nog ontkende. Daarnaast zijn de nominaties voor de SAG Awards bekend en maakt Netflix ook daar kans op heel wat prijzen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Lucifer toch in Arrowverse crossover

Lucifer Morningstar speelt toch een rol in de Arrowverse crossover van dit jaar. Tom Ellis, de acteur die Lucifer speelt, werd tijdens de opnames van de crossover al gespot in Vancouver. Toentertijd ontkende hij echter nog dat hij een rol had in de Crisis On Infinite Earths crossover. Inmiddels is hij in Part 3 echter toch voorbij gekomen. Ellis kwam tevoorschijn in een korte scene met Constantine, Mia en Diggle. Ze reisden af naar Lucifer’s plek (666) om een vriend in nood te helpen.

Netflix-nominaties voor de SAG Awards bekend

In navolging van de nominaties voor de Golden Globes zijn nu ook de nominaties voor de SAG Awards bekend geworden. Zo heeft Netflix twintig nominaties in de wacht gesleept, zeven voor films en dertien voor series. De Netflix-film die het meest genomineerd is, is The Irishman, opgevolgd door Marriage Story. In de categorie series doen The Crown, The Kominsky Method en Stranger Things het goed. De prijzen worden op 20 januari uitgereikt.

Netflix test ‘Watch Now’ functie op TV-app

Met de ‘Watch Now’ functie op de televisie applicatie komt Netflix met de derde grote test in een week tijd. De streamingdienst wil het kijken en ontdekken van nieuwe films, series en documentaires op deze manier nog eenvoudiger maken.

Lees alles over Watch Now

De 25 beste kerstfilms op Netflix

In december is het verplichte kost: kerstfilms kijken! Netflix brengt inmiddels jaarlijks diverse nieuwe kerstkrakers, gecombineerd met echte klassiekers. Dat is dan ook een mooie aanleiding om de leukste kerstfilms op Netflix eens op een rij te zetten.

Lees alles over de beste kerstfilms

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Sky Is Pink Drama 2019 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?