Netflix Daily

Netflix Daily: Docu over fraude op Wall Street en grote veranderingen in Riverdale

Het slotseizoen van Riverdale is in aantocht en daarin zal veel gaan veranderen. Netflix heeft tevens een nieuwe docuserie aangekondigd over grootschalige fraude op Wall Street.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Fraudezaak Bernie Madoff belicht in Monster of Wall Street

Bernie Madoff wist de financiële wereld volledig op zijn kop te zetten. Hoe deze fraudezaak in elkaar zat zal Netflix gaan belichten in Madoff: The Monster of Wall Street. De streamer heeft de trailer gelanceerd en tevens bekendgemaakt dat de reeks te zien zal zijn vanaf 4 januari. De documentaire bevat vier afleveringen.

Finaleseizoen Riverdale krijgt grote veranderingen

In de loop van de jaren heeft Riverdale steeds meer bovennatuurlijke elementen gekregen. Nu het slotseizoen in aantocht is vragen veel kijkers zich af of dit wordt voortgezet. Of de relatieve realiteit van het eerste seizoen terug zal keren. Cheryl Blossom (Madelaine Petsch in de serie) sprak hierover met Variety. “We gaan het verhaal echt opschudden. Er gaan grote dingen gebeuren die bizar zijn en tevens fantastisch. Daarnaast is dit seizoen vooral gericht op de relaties tussen de personages. Je krijgt echt wat de show zo speciaal maakte in het eerste seizoen, wat de relaties waren in het dorp.”

Dit is wat er gebeurd zou zijn in The Midnight Club seizoen 2

The Midnight Club is gecanceld en krijgt geen tweede seizoen, maar seriemaker Mike Flanagan is niet te beroerd om eventjes te onthullen wat er gebeurd zou zijn in nieuwe afleveringen, die er dus niet komen!

Lees alles over The Midnight Club

Netflix onthult releasedatum Shadow & Bone seizoen 2

Het moment is daar: Netflix heeft de releasedatum van het tweede seizoen van Shadow & Bone onthuld! Op donderdag 16 maart is het zover, dan worden de spiksplinternieuwe afleveringen van de nieuwe serie gereleaset door de streamingdienst!

Lees alles over Shadow & Bone

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Los Renglones Torcidos de Dios Crime 2022 2022-12-11

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?