Netflix Daily

Netflix Daily: Hoofdrolspeelster over Ares, rechter verbiedt film op Netflix

Binnenkort kunnen we op Netflix aan de slag met de eerste Nederlandse Original. Het gaat om Ares en één van de hoofdrolspelers heeft zich nu uitgesproken over de reeks. Daarnaast is duidelijk dat de Braziliaanse rechter een film heeft verboden op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jade Olieberg over Nederlandse Original Ares

In een uitgebreid interview met BuzzE heeft Jade Olieberg zich uitgesproken over Ares. De actrice speelt de hoofdrol van Rosa in de eerste Nederlandse Netflix Original. Ze wilde alvast het één en ander kwijt over de serie. “Het is een enge maar ook zeker sexy wereld met horrorelementen. Maar het is niet dat in elke scène bloedspetters zitten. Hoe eng het is? Dat ligt eraan hoeveel je aan kan. Maar ik denk dat sommige mensen dit zeker niet voor het slapengaan moeten kijken”, vertelde Jade.

Jade heeft het eindresultaat al gezien. “Ik ben er echt trots op. Dat is best bijzonder omdat ik in zo’n beetje elk shot zit. Niet dat ik zo onzeker ben maar normaal let ik toch op andere dingen. Hoe je stem klinkt bijvoorbeeld, en of ik geen onderkin heb. Dat had ik nu helemaal niet.”

Braziliaanse rechter verbiedt film op Netflix

De film A primeira tentação de Cristo houdt de gemoederen flink bezig. In de kerstfilm speelt een homoseksuele Jezus en dat wordt niet bij iedereen goed ontvangen. Een Braziliaanse rechter heeft nu dan ook besloten dat de film in ieder geval tijdelijk van de streamingdienst verwijderd moet worden omdat het christenen beledigt. Een hogere rechtbank bepaalt later of de film voorgoed moet worden verwijderd.

Update: Het Braziliaanse Hooggerechtshof heeft nu besloten dat de komediefilm niet van Netflix hoeft worden verwijderd.

Showrunner You vertelt over verhaal derde seizoen en hoopt op meer

Netflix lanceerde op Tweede Kerstdag het tweede seizoen van You en het duurde niet lang voordat Penn Badgley iets verklapte over een mogelijk vervolg. Nu heeft ook showrunner Sera Gamble zich uitgesproken over de toekomst van de reeks. Als het aan haar ligt, blijft het niet bij de twee seizoenen die nu zijn gelanceerd. Zo heeft ze al deels in haar hoofd hoe seizoen 3 moet zijn.

Lees alles over You

Elite seizoen 3 heeft releasemaand te pakken

Netflix heeft de releasemaand van Elite seizoen 3 bekendgemaakt. Vanaf maart kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de Spaanse reeks. Daarmee komt de serie al razendsnel naar de streamingdienst. Het tweede seizoen werd tenslotte in september toegevoegd aan het aanbod.

Lees alles over Elite

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Founder Docu 2016 7.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?