Netflix Daily

Netflix Daily: The Kissing Booth en To All The Boys bijna ten einde, vertraging Derry Girls

Het einde van The Kissing Booth en To All The Boys is in zicht. Beide filmreeksen blijken na drie films te stoppen. Daarnaast heeft de productie van het derde seizoen van Derry Girls aardig wat vertraging opgelopen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Einde The Kissing Booth en To All The Boys in zicht

Slecht nieuws voor de fans van The Kissing Booth en To All The Boys. Beide romantische komediefilms houden er namelijk na drie films mee op. Daardoor zijn The Kissing Booth 3 en To All The Boys: Always and Forever, Lara Jean de laatste films in de reeksen. Beide films lijken in 2021 te worden gelanceerd.

Productie Derry Girls seizoen 3 loopt vertraging op

Het derde seizoen van Derry Girls heeft aardig wat vertraging opgelopen. Nicola Coughlan, beter bekend als Clare Devlin, sprak er recent over. “Het is geschreven en klaar om te gaan. Zo is het al een tijdje. Het was de bedoeling dat we in mei 2020 zouden filmen, maar dat is niet gebeurd. We hadden nog twee data, maar het ging beter en dan weer slechter, beter en dan weer slechter. Maar in 2021 gaat het zeker gebeuren”, aldus Coughlan.

Netflix denkt aan Cobra Kai-verrassing: spin-offs!

Cobra Kai seizoen 3 staat nog maar net op Netflix, maar de échte fan heeft alle tien de nieuwe afleveringen natuurlijk al gebinged. Dus… wanneer komt seizoen 4? En misschien komt er wel een verrassing!

Lees alles over Cobra Kai

Verwijderalarm: 68 titels op de lijst; The Big Bang Theory definitief gered?

Het Netflix Verwijderalarm is opnieuw barstens vol. Er staan namelijk maar liefst 68 films en series in het aanbod die deze maand zullen verdwijnen van Netflix. Wel is er ook goed nieuws over een geliefde serie!

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chris Rock Total Blackout: The Tamborine Extended Cut Stand-up 2021 2021-01-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?