Netflix Daily

Netflix Daily: Mark Ruffalo en Hugh Laurie in nieuwe Netflix-serie, nieuwe show Aziz Ansari

Mark Ruffalo en Hugh Laurie zijn binnenkort te zien in een miniserie op Netflix. Het gaat om All The Light We Cannot See. Daarnaast komt er een nieuwe show van Aziz Ansari naar Netflix. Later deze maand is het zover.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Mark Ruffalo in nieuwe Netflix-serie

Mark Ruffalo en Hugh Laurie zijn te zien in de nieuwe Netflix-serie All The Light We Cannot See. De serie is gebaseerd op het boek van de Amerikaanse auteur Anthony Doerr. Dat boek volgt een blind, Frans meisje en een Duits jochie wiens paden kruisen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ruffalo vertolkt de rol van de vader van het meisje, terwijl Laurie de rol van haar oom krijgt. De opnames staan later dit jaar gepland.

Nieuwe show Aziz Ansari

Aziz Ansari krijgt een nieuwe show op Netflix. Het gaat om: Aziz Ansari: Nightclub Comedian. De stand-up special komt op 25 januari naar de streamingdienst. De nieuwe show is eind 2021 opgenomen tijdens een optreden in New York City.

11 series om in het eerste kwartaal van 2022 naar uit te kijken

Het jaar 2022 gaat weer heel veel mooie series naar Netflix brengen. Nieuwe producties en terugkerende toppers. Het is bijvoorbeeld eindelijk tijd voor de langverwachte sequel van Vikings, Vikings: Valhalla! We hebben ingezoomd op het eerste kwartaal, waarin we uitkijken naar deze tien series.

Lees alles over de series

De zaak-Jerry Harris uit Netflix-serie Cheer

Jerry Harris was in Cheer één van de gezichtsbepalers. Maar hij viel daarna van zijn voetstuk. Op 12 januari komt het tweede seizoen van de Netflix-docuserie Cheer uit, een docuserie over het cheerleadingteam van Navarro College uit Corsicana in de Verenigde Staten. Jerry Harris zal ook daarin nadrukkelijk worden belicht.

Lees alles over Cheer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Cheer (2 seizoenen) Docu 2022 8.1 2022-01-12
How I Fell In Love with a Gangster Crime 2022 6.1 2022-01-12

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van dinsdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?