Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe serie Everybody Loves Raymond-schrijver

Tucker Cawley, de schrijver van Everybody Loves Raymond, komt op Netflix met een nieuwe komedieserie. Amy Schumer lanceert haar nieuwe show en Netflix verbreekt record voor politieke documentaire.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix verbreekt record voor Knock Down the House

Netflix heeft een record verbroken met het aankopen van de rechten van de politieke documentaire Knock Down the House. Nog nooit eerder betaalde de streamingdienst zoveel geld voor een documentaire. Voor Knock Down the House werd tien miljoen dollar betaald, omgerekend zo’n 8,8 miljoen euro.

Opnames eerste Nederlandse Netflix Original van start

De opnames van de eerste Nederlandse Netflix Original zijn van start gegaan. In Amsterdam is begonnen met Ares, een zesdelige psychologische horrorserie die nog later dit jaar op Netflix wordt verwacht. Hoofdrollen zijn er onder meer voor Jade Olieberg en Tobias Kersloot.

Lees alles over Ares

The Umbrella Academy verspreidt zich door het land

Vrijdag wordt het eerste seizoen van The Umbrella Academy gelanceerd op Netflix en in aanloop naar dit moment kun je zomaar al oog in oog staat met één van de superhelden. Kunstenaars zijn namelijk verspreid door heel Nederland muurschilderingen aan het aanbrengen. Zo werd er Will Yoow al gespot in Deventer, die in de Pontsteeg zijn kunstwerk aan het maken is.

Verwijderalarm: Toffe films op de nominatie

Het verwijderalarm van deze week is gevuld met een aantal topfilms. Zo moeten we binnenkort afscheid nemen van de Marvel-film Guardians of the Galaxy Vol. 2 en de thriller Man on a Ledge. Ook Malavita (The Family) staat op de nominatie.

Het complete verwijderalarm

Nieuwe comedyspecial van Amy Schumer

Amy Schumer komt voor de tweede keer met een comedyspecial op Netflix. In 2017 verscheen al The Leather Special, nu is het de beurt aan Growing. Schumer heeft het nieuws zelf bekendgemaakt via Instagram. De special is opgenomen in Chicago en zal op 19 maart aan het aanbod van Netflix worden toegevoegd.

Schrijver Everybody Loves Raymond komt met nieuwe serie

Merry Happy Whatever is de nieuwe serie van Tucker Cawley, de schrijver van Everybody Loves Raymond. Voor de komedieserie is Dennis Quaid vastgelegd als hoofdrolspeler. De serie mag richting het einde van het jaar worden verwacht, want het speelt zich af rond de feestdagen. De dochter van het personage dat Quaid speelt komt namelijk opeens thuis voor Kerstmis met een nieuwe vriend…

Het nieuwe aanbod van het gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Romance is a Bonus Book (S01E04) Drama 2019 7.6
Homeland (7 seizoenen) Drama 2018 8.4
Gangster Squad Actie 2013 6.7

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?