Netflix Daily

Netflix Daily: Castlid slotseizoen 13 Reasons Why, Docu over Osaka

Voor het slotseizoen van 13 Reasons Why is een nieuw castlid voorgesteld. Het gaat om JanLuis Castellanos. Daarnaast krijgt Naomi Osaka een eigen documentaire op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw castlid voor slotseizoen 13 Reasons Why bekend

Het slotseizoen van 13 Reasons Why is in aantocht. Voor dat laatste seizoen maken we kennis met een nieuw gezicht. Het gaat om JanLuis Castellanos die een vaste rol krijgt in het slotseizoen. Castellanos speelt Diego Torres, een charismatische, agressieve en loyale leider van een verdeeld team dat worstelt om het verlies van één van hen te begrijpen.

Ondertussen worstelt Diego met zijn eigen verdriet en verwarring. Zijn gewelddadige humeur maskeert de steken in zijn hart. Maar dan valt hij ook nog eens op één van de meest gecompliceerde vrouwen van Liberty High.

Documentaire Naomi Osaka op komst

In samenwerking met Uninterrupted gaat Netflix aan de slag met een documentaireserie over het leven van Naomi Osaka. We zien hoe het tennisfenomeen is uitgegroeid tot de speler die ze vandaag de dag is. Daarnaast volgen we haar leven buiten de sport en reist ze af naar Japan.

Eerste details over The 100 prequel bekend

De eerste details over de prequel van The 100 is bekend. The CW gaf eind oktober 2019 toestemming om een pilotaflevering te laten maken voor een mogelijke spin-off. Over die aflevering zijn inmiddels de eerste details bekend. Jason Rothenberg is opnieuw verantwoordelijk voor het project.

Lees alles over The 100

The Letter for the King komt in maart op Netflix

The Letter for the King zal op 20 maart op Netflix verschijnen. De verfilming van het boek van Tonke Dragt heeft nu ook een eerste teaser, waardoor we ons kunnen opwarmen voor de Letter voor de Koning.

Lees alles over The Letter for the King

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (3 seizoenen + S04E13) Drama 2019 7.4
DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E04) Actie 2020 7.0
The Flash (5 seizoenen + S06E11) Actie 2019 8.1
Narcos: Mexico (2 seizoenen) Drama 2018
Love Is Blind (S01E05) Reality 2020
Dragon Quest Your Story Anime 2019 4.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?