Netflix Daily

Netflix Daily: Special Forces 2.0 met Outlast en serie Ripley overgenomen

Met Outlast komt er een zeer avontuurlijke realityshow naar Netflix, waar de deelnemers moeten zien te overleven in Alaska. Daarnaast heeft de streamingdienst een serie overgenomen van Showtime: Ripley.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Expeditie Robinson meets Special Forces: Outlast

In maart verschijnt Outlast op Netflix. Dit wordt een ware overlevingstocht voor de deelnemers door de wildernis van Alaska. Het doet dan ook denken aan een mix tussen Expeditie Robinson en Special Forces. Want iedere deelnemer moet zelf de strijd aan gaan, maar wel in groepsverband. De winnaar is namelijk degene die in een groep als eerste de finish weet te halen. Want in je eentje de barre tocht door Alaska doorstaan is onbegonnen werk. De trailer belooft alvast heel veel drama, op 10 maart verschijnt Outlast.

Ripley verhuist van Showtime naar Netflix

Een opmerkelijke overgang. De serie Ripley zou namelijk op Showtime verschijnen, maar is nu verhuisd naar Netflix. Dit nieuws komt nagenoeg tegelijkertijd naar buiten op het moment dat Showtime juist het door Netflix gecancelde Uncoupled nieuw leven in blaast. De limited serie Ripley heeft Andrew Scott in de hoofdrol bestaat uit acht afleveringen en de serie is al opgenomen. De productie is dan ook al in de eindfase en kan vrij snel op Netflix verschijnen.

Netflix komt met ’24-achtige’ thrillerserie: The Night Agent

Kun jij genieten van series als 24 en Tom Clancy’s Jack Ryan (van Amazon Prime Video)? Dan ben je ook bij Netflix aan het juiste adres, want dat introduceert nu The Night Agent, over een FBI-agent die een race tegen de klok voert.

Lees alles over The Night Agent

La Casa de Papel spin-off Berlin krijgt releasedatum en teaser

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is er een update naar buiten gekomen over Berlin. De spin-off van La Casa de Papel heeft een releasedatum te pakken en tegelijkertijd is er ook een nieuwe teaser gedeeld waarin we meer te zien krijgen van wat we mogen verwachten van de serie.

Lees alles over Berlin

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Alchemy of Souls (1 seizoen) Drama 2022 8.5 2023-02-11
The Flash (8 seizoenen + S09E01) Actie 2023 8.1 2023-02-10
Love Is Blind: After the Altar (3 seizoenen) Reality 2023 2023-02-10
Your Place or Mine Romance 2023 2023-02-10
10 Days of a Good Man Crime 2023 2023-02-10
Love To Hate You (1 seizoen) Romance 2023 2023-02-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?