Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw Stranger Things-boek en Italiaanse serie aangekocht

Nieuwe roman van Stranger Things aangekondigd. Daarnaast maakt PSV reclame voor een nieuwe Netflix-film en heeft de streamingdienst de rechten voor de Italiaanse serie Carlo & Malik binnengehaald.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe roman over Max Mayfield uit Stranger Things is onderweg

Er is een nieuwe roman aangekondigd in de Stranger Things prequel-reeks. Het gaat om Runaway Max, een boek waarin gekeken wordt naar het leven van Max Mayfield voordat zij in Stranger Things terecht kwam. Eerder verschenen al de romans Suspicious Minds en Darkness on the Edge of Town.

PSV maakt reclame voor nieuwe Netflix-film

Vanaf vandaag is de gloednieuwe Netflix Original film Triple Frontier te bekijken bij de streamingdienst. Om voor de film een nieuwe doelgroep aan te spreken adverteert Netflix momenteel bij het stadion van PSV. Op een LED-scherm aan de buitenkant van het Philips Stadion is een reclame voor de film te kijken.

Netflix heeft rechten voor Italiaanse serie Carlo & Malik binnen

Netflix heeft de rechten binnen gehengeld van weer een Italiaanse serie. Carlo & Malik, een serie van Rai 1 die ook wel bekend staat als Nero a metà, komt binnenkort naar Netflix. De serie vertelt het verhaal van een ervaren inspecteur die zijn eigen vooroordelen onder ogen moet zien als hij met een groentje een reeks moorden in Rome moet onderzoeken. Fortunato Cerlino die in de serie de rol van Mario Muzo heeft, was eerder als Pietro Savastano te zien in Gomorra.

Nog meer interactieve titels op Netflix

We kunnen de komende tijd nog veel meer interactieve ttiels verwachten op Netflix. Nadat Black Mirror: Bandersnatch een groot succes is geworden, heeft Todd Yellin van Netflix laten weten dat er ingezet wordt op meer interactieve titels. Daarbij wordt niet alleen gekozen voor science-fiction. Er wordt ook gewerkt aan interactieve mogelijkheden voor komedie en romance.

NBC bestelt zevende seizoen van The Blacklist

NBC heeft een zevende seizoen besteld van The Blacklist. Toch was het niet heel makkelijk om een zevende seizoen te laten maken. De contracten van de hoofdrolspelers waren namelijk verlopen. Het is nog onduidelijk wanneer we seizoen 7 op Netflix mogen verwachten.

Lees alles over The Blacklist seizoen 7

Trailer On My Block seizoen 2

Het tweede seizoen van On My Block is in aantocht. Om fans alvast voor te bereiden op de nieuwe afleveringen die op 29 maart verschijnen is een nieuwe trailer verschenen. Daarin wordt onder meer het lot van Ruby duidelijk.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Despicable Me Familie 2010 7.7
Despicable Me 2 Familie 2013 7.4
Bridesmaids Komedie 2011 6.8
Notting Hill Romance 1999 7.1
Wanted Actie 2008 6.7
Romance is a Bonus Book (S01E12) Drama 2019 7.6
Shadowhunters (2 seizoenen + S03E13) Drama 2018 6.5
Supergirl (3 seizoenen + S04E14) Actie 2019 6.4
Terrace House: Opening New Doors (6 seizoenen) Reality 2017 7.9
Jimmy Carr: The Best of Ultimate Gold Greatest Hits Stand-up 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?