Netflix Daily

Netflix Daily: Meer opnames stilgelegd, tweede seizoen voor Love is Blind?

Na de opnames van Riverdale zijn nu ook de opnames van Grace and Frankie en Russian Doll stilgelegd. Ondertussen lijkt er ook goed nieuws op komst met een tweede seizoen van Love is Blind.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Grace and Frankie en Russian Doll stilgelegd

Nadat we gisteren al meldden dat de opnames van Riverdale zijn uitgesteld vanwege het coronavirus, is dat nu ook gebeurd bij Grace and Frankie en Russian Doll. Van beide series werden nieuwe afleveringen opgenomen. De opnames van Grace and Frankie vonden plaats in Los Angeles en waren bedoeld voor het slotseizoen. “Om de gezondheid en veiligheid van de cast en crew te kunnen verzekeren, heeft Skydance de opnames tijdelijk gestaakt.”

Tweede seizoen voor Love is Blind?

Het begint er steeds meer naar uit te zien dat we ons mogen opmaken voor een tweede seizoen van Love is Blind. In de nieuwe realityshow verloven potentiële geliefden zich blind met elkaar. “Alles wat ik erover kan zeggen op dit moment is dat ik er op hoop. Het lijkt me sterk dat er geen tweede seizoen komt”, vertelde showrunner Chris Coelen. Mogelijk wordt een tweede seizoen een Britse versie.

Queer Eye voor zesde seizoen naar Texas

Het zesde seizoen van Queer Eye is nu ook officieel aangekondigd door Netflix. De realityreeks met de Fab Five heeft naast vier seizoenen inmiddels ook een special in Japan achter de rug. Het vijfde seizoen was al aangekondigd in een nieuwe stad.

Lees alles over Queer Eye

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 11

De motoren ronken dit weekend in Australië en in aanloop naast de start van de Formule 1 staat Drive to Survive nog altijd aan kop in de lijst met meest populaire titels. Een verrassende Spaanse serie zit de coureurs echter op de hielen.

Lees alles over Queer Eye

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (3 seizoenen + S04E16) Drama 2019 7.4
DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E07) Actie 2020 7.0
The Flash (5 seizoenen + S06E14) Actie 2019 8.1
Rampage Actie 2018 6.1
Fary: Hexagone (1 seizoen) Stand-up 2020
Life of the Party Komedie 2018 5.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?